Gasa!

Jistanes vad det regnat inatt! Har inte bara vaknat av lilltjejen utan även dånet av vatten mot mark och tak. Och det bara fortsätter. Tycker på ett sätt att det är ganska mysigt att köra då, fast än mera mysigt hade det förstås varit att kura ned sig hemma i soffan med en god bok, eller varför inte ett sällskapsspel med min Oo?
Nåväl, slog på stort och provade ha håret utsläppt idag! Får väl se hur länge jag pallar, men jag har ju faktiskt ganska långt och har någonstans en önskan efter någon form av frisyr utöver den eviga hästsvansen. Men jag har svårt för gardinhäng, för att inte tala om hår som far fram i ansiktet. Och när man sedan ska äta! Vilka problem alltså.

Det blev inte så många loggade cacher igår. Istället lade vi ut tre egna! "Rättspsyk", "Gasa!" och "Bromsa!", alla kring Lexbydalsvägen. Alltid lika spännande när de släpps på hemsidan och de första loggningarna trillar in.

Ny vecka och från och med nu har jag gått upp till halvtid. Två dagar på plats och resten hemifrån - fördelen med jobbdator! Och när nu kursblocket är avslutat för några veckor framgent kan jag fokusera på allt det nya. Ska bara klämma in en del testning där emellan också.

Kommentarer
Postat av: Anna

Kul med lite nytt - håret alltså. :o)

2011-09-05 @ 14:46:30
Postat av: Linda till Anna

Ja, jag stod ut fram till lunch då det skulle ätas! Xo)

2011-09-06 @ 15:01:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0