Fy för snorkel

Försynt tandläkare med medhjälpare som inte ens reagerade på att jag plockade upp kameran mitt under pågående käftgrävning. Det kanske händer titt som tätt vad vet jag. Hade förstås blandat ihop mina olika tillfällen så det blev gropfyllnad idag och inte hygienist som jag trodde. Tydligen hade jag tappat en del av min gamla plomb, så nu är den väck och därmed min sista amalgamfyllning! Nu är det vitt och diskret med plast överallt. Har för mig jag har någon porslinfyllning också eller är det bara nåt jag fått för mig att man kan ha?
Fick faktiskt frågan om jag ville ha bedövning för den lilla putsning som skulle till! Öh va? Vad skulle hon göra egentligen? Hoppade nål i tandköttet och plågades istället desto mera av den där salivsugsnorkeln. Går det inte att göra dom i mjukare material? Ajajajaj!
 
Medan jag lade 710 spänn på femton minuters plåga pysslades lilltjejen om av farmor och farfar där hemma. Hur hade vi klarat oss utan dom egentligen? Så snälla och ställer upp så ofta! Som tur var sov lilltjejen nästan hela tiden jag var borta. Det gillar mitt samvete.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0