Väntar...

...på att dra till Kållered och köra skiten ur lite träningssugna våghalsar! Hohoho! Väldigt lungt på jobbet nu - föga förvånande. Snälla Monica är hemma hos oss för att än en gång ta hand om Lilltjejen så Oo kan spela innebandy. Men såvida han inte fick en snilleblixt i lördags och dumpade dom i förrådet blir det till att möta upp honom någonstans på vägen. Eftersom Oo hjälpt Andreas och Elin med lägenheten har Lilltjejen varit hos farmor och farfar hela veckan, otroligt vad de ställer upp! Och ändå har hon nu alltså åkt ut till oss för att än en gång vara barnvakt. Snart tror hon väl att Monica är hennes nya mamma. Eller nåt.

Samtal från Oo som hittat min klubba i förrådet. Den duger om han nu inte snor ihop nåt så jag sammanstrålar där han ska möta Andreas för överlämning av någon nyckel eller vad det var.

Ännu ett samtal och Andreas blev inte av men vi möts ändå. Ska bara fatta var. Jag har ju fortfarande inte ens koll på stadsdelarna. Masthugget hit och Kortedala dit. Hagaparka mig hit och Vasaplatsa mig dit. Hopplöst.
Jag hittar dit jag behöver hitta det är ju huvudsaken!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0