Vackra höst!


Den gångna veckan har hösten visat sig på sitt vackraste. Klart och kallt med solen som får höstfärgerna att framstå i all sin prakt! Hoppas, hoppas att det kan hålla i sig under Hannahs besök för blir det regnruskigt är inte västkusten mycket att visa upp!

Kan tyvärr inte få fram hur obeskrivligt trevligt det är att se solen och hösten där på andra sidan, se ljuset strömma in!
Oo spelar innebandy och vi tjejer som klev upp samtidigt har sett till att pyssla här hemma med dammsugning, tvätt och röj från bordsytor. Direkt efter combaten imorgon ska jag hämta Hannah och Winfred på Gothia Towers för middag hos oss. Monica och Tomas kommer också och vi bjuder på en form av hopplock á la västkusten/jul/midsommar! Sill, lax, patéer, prinskorv, köttbullar, kräftor, räkor och så tillbehör som potatis och såser! De lär ju vara lagomt trötta då de landar från Malaysia på förmiddagen men ingen annan dag passade riktigt för alla inblandade. Fred åker ju hem på lördagen plus att Oos föräldrar är borta nästa helg, och under veckan blir helt enkelt för tight. Får se om de somnar över räkskalen, och vad de tycker över huvudtaget om allt det som vi gärna frossar i! Sill, mmmm!
När Oo nu snart kommer hem så har vi inget annat speciallt planerat kors i taket! Känns som vi knappt setts på några veckor då vi verkligen har sett till att hålla oss sysselsatta på kvällarna. Eller Oo kanske som vanligt men jag lite extra och då blir det plötsligt ingen gemensam kväll alls!
Blir nog en sväng för att kolla på bärstol åt lilltjejen, prova lite och känan efter och så se om ngåot liknande finns på Blocket. Hon börjar ju bli lite väl tung och otymplig att ha på magen nu.


Kommentarer
Postat av: Anna

Vackra bilder!!!

2011-10-15 @ 18:04:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0