Det är ju bara på skoj?

Alltså man må låta hur dinosaurievuxet tråkig som helst när man fördömer sådant här, men man kan ju inte annat! Det är ju så urbota idiotiskt att det med råge kvalar in i kategorin "jag-önskar-att-de-ramlar-av-och-blir-mos-för-då-kan-de-gott-ångra-sig-men-HAHA-för-sent"! Det enda negativa med det är de stackars vittnen som oförtjänt drabbas (inte de lika idiotiska polarna som gott kan få lite splatterskvätt på sina märkeskläder). Tillsägelser möts av hot, glåpord och stenkastning? Jag säger gasa upp tågen till de där 140 kilometrarna i timmen, öppna fönstret där bak och knuffa av dom!
För vad kommer att hända när den förste Göteborgsgrabben (har redan hänt i Stockholm) ligger utspridd mellan Kållered och innerstan? Jo det blir kompisar och föräldrar med allvarliga miner i tidningarna som anklagar Västtrafik eller SJ för dålig säkerhet och BUHU varför har ni tåg där det går att stå där bak? Det är SJ:s fel att min ofelbare lille pojke nu är död. Det är SJ:s fel som inte gjort tillräckligt för att hindra dessa kopplingsåkningar!
Man kan inte tillskriva detta ungdomligt oförstånd, för vem som helst med viss hjärnaktivitet fattar att det är livsfarligt. Det är ren och skär idioti. Finner dock en viss tröst i det faktum att dessa individer har en förmåga att sortera bort sig själva, det är bara en fråga om när och hur.

Kommentarer
Postat av: Hannah

ok...i totally didn't get the translation of this post... but i assume its something to do with an accident involving Västtrafik and they are being blamed / sued now?

2011-10-25 @ 12:44:01
Postat av: Anna

Men så dumt! Så urbota dumt. Allt för spänningen. SUCK! Lås in dem utan internet och telefon i några dagar. Grrr!

2011-10-25 @ 12:51:46
Postat av: Linda

Hannah: No accident in Gothenburg...yet. But when it will happen I wouldnt be surprised if someone tried to sue!



Anna: Bra idé, att inte ha tillgång till Internet skulle de säkert tycka var ett än värre öde än döden! Hahaha!

2011-10-25 @ 16:08:51
Postat av: Hannah

so what's this about? =P ... and no internet??? Nejjjjjjjj!! (my brother always use that to get me to do stuff for him =P)

2011-10-26 @ 18:20:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0