Post AW


Det var inte bara Oo som imponerades av mina sociala skills när jag beslöt att hänga med mina söta pojkar på jobbet. Stoffe var mäkta imponerad av att jag för första gången sedan jag började på Volvo till slut efter ett antal år av försök faktiskt gav efter.
Star bowling var vårt mål där jag fick avnjuta en väldig massa mat, en väldig massa god mat medan pojkarna glufsade tjocksmockiga hamburgare. De där "pommes star" eller vad de nu hette kan rekommenderas!

(Ett prima glas - äppeljuice!)

När vi klev in på stället lade jag flyktigt märke till ordningsvakten i garderoben och gjorde ännu en sådan där genant "den-där-känner-jag-igen-men-jag-är-inte-säker-så-därför-vågar-jag-inte-hälsa" grej! Denna gången hade jag dock möjlighet att ta igen skadan när jag med proppmätt mage gick fram och hälsade. Vi kom fram till att det troligtvis var på antingen Valand eller Casino Cosmopol som vi jobbat ihop.

Eftersom vi fick vänta en stund på ledig bana (och jag velat en stund över om jag faktiskt skulle orka stanna till efter tio!) gavs jag inget större val än att beställa en efterrätt. Man kan alltid okynnesäta!

Tiden går fort när man har trevligt och det är bara att tillskriva sällskapet när den dryga timmen gick synnerligen smidigt för undertecknad!





Ett stycke fredagsfrukost stod på spel och det såg onekligen lovande ut till en början! Sedan började pojkarna komma ikapp av någon anledning. Slut på uppvärmningen, ölen, skippade gentlemannafasoner, månens läge i tredje huset eller helt enkelt ren flax. Faktum kvarstår att jag inte fick en enda strike medan pojkarnas käglor föll snabbare och enklare än jag gjorde för Oo!
Och jag är inte alls en dålig förlorare.

(Kolla Olas upphämtning!)

Av dessa bilder erinrade jag mig en grej från tiden då jag jobbade som lärare. På vårt arbetslags hemsida hade vi personliga personalpresentationer där jag på min hade en länk till min blogg. Någon reagerade på att jag på några midsommarbilder bland sill, lax och potatis hade med flaskor med alkoholhaltigt innehåll vilket inte ansågs så lämpligt.
Hade jag nu fortfarande innehaft detta läraryrke hade jag funnit ett visst nöje i att pixla bort valda delar. Riktigt stora feta pixlar, inte ett dugg ironiskt. Absolutisten Linda ansågs ha en stötande blogg på grund av förekomsten av alkohol på bilder. Men jag plockade bort länken istället och allt blev åter frid och fröjd.


Kommentarer
Postat av: Anna

En av fördelarna med AW är ju just maten! Har du missat det? ;o) Efterrätten såg ju inte alls tokig ut!!!



Kul med bowling, det var länge sen. Tror E var i just-lära-sig-gå-fasen och klamrade sig fast vid bowlingrännan (nej jag hade ingen barnvakt och hade just börjat dejta P). Intressant tanke då jag aldrig skulle ställa mig i en bowling hall med I. Hon skulle slicka och tugga på ALLT som kom i hennes väg. Igår hittade hon en snusdosa på köksbordet som hon tuggade hål på...



2011-10-27 @ 12:17:31
Postat av: Anonym

Hoho, ja jag fattar inte hur jag har kunnat missa det så länge? Xo)



Det där tuggandet känner jag igen, ALLT ska in i munnen och smakar uppenbarligen om inte gott så ändå intressant.

2011-10-27 @ 12:30:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0