Nio månader!

Det var vansinnigt mysigt att kliva in genom dörren och mötas av doften av nybakade bullar som inte jag gjort själv! Kalla det sexistiskt eller stereotypiskt insnöat men jag blev löjligt glad av Oos mms med bildbevis på pågående bakprocess under dagen!

Smaken var mumma även om de blev något hårda vilket nog beror på för mycket mjöl. Men det verkar som Oo kan tänka sig att baka fler gånger! Andra dagen han är hemma och metamorfosen till bullpappa ser onekligen lovande ut! :o)
Lilltjejen är ju nio månader idag! Och helt oannonserat fick hon en jättefin present! En kollega har gjort dessa, hur söta som helst! Hon syr dessutom jättefina barnkläder som hon säljer här. Såg i hennes blogg bland annat en Super Mario tröja och en med bakterier! Hur coola som helt juh! En riktig inspirationsblogg som än en gång för mig att önska jag kunde sy!

Vi sjunger "Klappa händerna när du är riktigt glad..." och Lilltjejen klappar. Likaså om vi klappar gör hon det också. Och något steg blir det här och var!


(Nio månader, applåd för mig själv!)


Kommentarer
Postat av: Anna

Var har du hittat den där tutten? För det är väl MAMs?

2011-10-05 @ 10:48:06
Postat av: Stefan till Anna

Det är ju Ronjas!! :)



Mamma använder väl inte sådan längre, vad jag vet... ;)

2011-10-05 @ 11:03:58
Postat av: Linda till Anna

Jo, tror det är MAM's och köpte den nog på Ica Maxi. Två pack. Köper endast de som är så där öppna kring munnen, gillar det!

2011-10-05 @ 11:07:01
Postat av: Linda till Stefan

Vad du vet ja.... ;o)

2011-10-05 @ 11:07:32
Postat av: Anna

Här finns bara rosa, gröna och blå (två pack) utan såna mönster... Jag kollade och man kan köpa dem på webben men hallå orka betala frakt och sånt... Vi köper också bara de öppna. Kanske man ska åka förbi Ica Maxi och titta.

2011-10-05 @ 17:04:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0