Beklagar


Men det är vansinnigt mycket på jobbet så hjärnan känns helt kaputt! Att vi käkar middag och umgås med Hannah och ibland också Fred på kvällarna lämnar inte mycket utrymme för inläggsskrivande. Snälle Oo skjutsade hem Hannah igår för själv hade jag nog riskerat att somna bakom ratten! Det blev en skön mörkerpromenad igår för att byta några loggar i mina cacher. Hannah var riktigt nöjd att för en gångs skull sedan ankomsten inte frysa om händerna men så hade hon också fått låna två par vantar av mig, mina tjockaste varianter!
Antar att det är en upplevelse i sig att bara vara i vårt klimat. Synd att det inte hinner komma någon snö medan de är här. Får hoppas på morgonfrost istället till helgen.
Annars har hon också fått ta del av både spagetti och köttfärssås samt ugnsbakad falukorv med potatismos. Storleken på korven imponerade litegrann.

Ikväll blir det "Fight triathlon" i Kållered, en god möjlighet för hjärnan att fokusera på annat än applikationstester och ITAM-grejer. Det blir i den mindre salen då den har tillräckligt med höjd i taket för forzans träsvärd.


 


Kommentarer
Postat av: Anna

Inte ska du be om ursäkt för att du har fullt upp. That´s life. :o)



Jag har satt igång med stickningen nu. Tröjan kommer att bli VARM. Jag börjar ångra att det blev vit bas. Tröjan kommer ju aldrig att vara ren... ;o)

2011-10-20 @ 08:56:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0