Söndagskoma


(Hnnngh!)

Okej, min biceps är minst lika imponerande där den spänns åt fel håll! Jag hade fullt upp med att få till Ringaren i Notre Dame-puckeln och samtidigt se cool ut. Det är bara att inse att man vid sidan av Sussi Pe ser ut som den halvgamla småfeta dekismorsa man blivit. Jag kan inte ens lyfta på ett ögonbryn så där fräsigt! Men man kan ju inte annat än tacka för energiinjektionen och det grymma pass det nu blev med henne! Hon är otroligt inspirerande!

När jag kom in i vår nyrenoverade sal var det första som slog mig den snygga logon i spegeln! Sedan lade jag märke till något underligt mitt på golvet och de omisskännliga ljudet av droppande vatten. Från taket droppade det vatten ned i den ihop snickrade bebispoolen på golvet! What??

Det blev riktigt många deltagare och ingen snubblade över vattenhindret som tur var. Jösses vad störigt men gick ju bra ändå.
Fick också se promotingbladen som gjorts inför detta pass. Till nästa gång får jag nog försöka se till att uppdatera bildbanken med lite fräsigare alternativ!
Fick hjärnsläpp under stretchlåten vilket jag upptäckte först i slutet så det blev lite sådär, men snälleSussi bara hängde på. Så kan det gå!
När jag väl var i Angereds centrum ringde Lilltjejen som med viskande röst bad om hjälp att uppvakta pappa på fars dag. Så det blev en tröja, Digestive Marabou och plockgodis i hans smak. Jag hoppas hon blev nöjd med mina val! Pappa var det i varje fall.

Apropå Lilltjejen så hade varit jättesnäll med farmor och farfar, vilket jag har en känsla av att de skulle ha sagt även om hon varit rena mardrömmen. De ska i vajre fall ha underbart stort tack för att jag och Oo fick denna helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0