Alla kan!


Wheeo! Så har man provat på detta också! Var på plats i god tid för att lämna utrymme åt eventuella tekniska problem och annat praktiskt som jag av erfarenhet kan inträffa. Här gick allt smidigt dock då jag visades den tömda konferenslokalen/hörsalen med "mygga" som föreläsarna brukade använda. Att hålla ett combatpass utan förstärkarhjälp är tämligen småjobbigt! Blev lite ställd när jag såg bergsprängaren på golvet men ljudet den tryckte ur sig var helt ok när jag fick upp den från golvet.

(Kunde varit värre!)

Deltagarna visade sig vara sju män 40 plus! Hahaha, inte riktigt det klientelet jag är van, men vilket härligt gäng! Underbart när folk kan bjuda på sig själva och ändå göra det bästa av något som är långt utanför deras trygghetszon! Det är otroligt utmanande och inspirerande med sådana grupper då man verkligen får se till att möta på deras nivå och fokusera på det viktigaste: Att de har kul och att de får röra på sig. Konferens/kursledaren brukade ha olika konferensgrupper på två eller tre dagar och hade som vana att boka in ett combatpass plus ett Body Balance vid tredagars vilket jag tycker är grym idé. Efter att ha suttit en hel dag är det gott att få röra på sig ordentligt. En av deltagarna hade en t-shirt med texten "Buy my balls" vilket gjorde mig så full i skratt varje gång blicken föll på den. Det var ju tur att jag fått se ryggen innan vi började annars hade jag förgåtts av nyfikenhet och tappat fokus under passet! På ryggen stod "www.waboba.com", de där bollarna som kan studsa på vatten!


("God kväll och välkommen till dagens sista föreläsning. Var beredda på att det stundvis kan kännas svårt, rent av obegripligt och hopplöst. Men slappna av, påminn er om att det bara är en timme och att det viktigaste är att ha roligt och SVETTAS SOM GALNINGAR!!")


Studio Nya Varvet låg vackert intill vattnet, alldeles intill där jag förra året så smidigt lät min förra kamera ta ett dopp.

(Älvsborgsbron i bakgrunden. Bakom de upplysta fönstren till vänster i byggnaden sitter deltagarna, ovetande om vad som komma skall)


(Danmarks- eller Tysklandsfärjan gled majestätiskt förbi när jag kom.)

Ikväll är det så dags igen för min vanliga klass i Kållered, så det blir till att "sitta kvar" på jobbet i vanlig ordning. Att slå ihjäl tiden på Frölunda torg är ingen bra idé ur ekonomisk synvinkel...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0