Torsdagskväll

Nej, det blev inte roligare än så här. Men jag orkade inte ge mig in på Frölunda torg för att leta byxor i varje fall. Kanske nästa vecka eller nåt. Det börjar ju bli dags att fundera på lite julklappar också så man får väl passa på vid dessa tillfällen framgent.

Något jag nog aldrig varit med om hittills på ett combatpass om man bortser från gårdagens specialklass inträffade idag. Hälften av deltagarna var nämligen killar! Och inte på så sätt som i Angered då det blev privatpass med en kille för nu var vi fjorton totalt. Fem stycken från Räddningstjänsten gjorde de tidigare två manfolken sällskap och med en sådan skjuts i deltagarantalet kunde man inte låta bli att bli lite extra inspirerad!


(Så fylld av tillfredsställande energi som man bara kan vara efter ett rejält träningspass!)

Sitter nu i soffan (nähä) men min Oo intill och sporten på tv. Armarna är duktigt trötta och imorgon är det fredag igen. På lördag ska vi försöke komma oss in till Droppen så jag kan lämna lite blod! Första gången sedan graviditeten, tjohoo! Kanske inte det bästa att göra dagen innan man ska köra ännu ett pass som inte lär bli lättare än idag när Sussi ska göra mig sällskap, men jag vill passa på när jag nu har möjlighet. Har fått så många förfrågningar och vill ju så gärna göra denna lilla insats som jag varit trogen sedan dagen jag fyllde arton.

(God natt!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0