Lite trött


(Gissa vilken tallrik som är Oos!)

De må vara ett litet gäng men Angereds deltagare är grymma! Mer än hälften hade aldrig provat combat förut men var bara glada och fulla av energi. Jag var ruskigt seg innan passet, stel i kroppen och trött som sjutton, sådär så man knappt kände för att köra. Men shit vad peppad man blev av dom! Så nu efteråt har man sjunkit tillbaka i än segare kropp och trött som att klockan vore midnatt!

Imorgon är det arbetsvecka igen men kan se tillbaka på en riktigt skön helg som varit både produktiv och avslappnat skön. Oo tvättade bilarna medan jag grejade med veden och "vintrade" lite. Lilltjejen såg ut som en liten boll där hon satt påpälsad, knappt förmögen att röra på sig.

Jag är verkligen inte nöjd med hur min blogg blivit på sistone. Korta vardagsskildringar är allt jag numer hinner eller orkar med och det är frustrerande. Jag brukar inte behöva mycket tid för att skriva när jag "gått igång" på något, men nu kan jag inte fokusera tillräckligt. När jag egentligen har tid får jag inte ro nog att sitta framför skärmen tillräckligt för att forma tankarna till något vettigt inlägg. Jag vill skriva, får ibland tanketrådar jag nystar vidare på men jag är för splittrad i tankarna för att förmå mig till att komma någonstans. Det är tankar om ensamhet, sociala orättvisor, frustration över människans girighet och glädje över de små detaljerna både innanför och utanför hemmets väggar.
Hade jag haft en stor blogg hade jag haft sådan där frågestund, för då hade jag ju fått något att skriva i varje fall utan att behöva tänka särskilt mycket själv. Fast egentligen kanske det hade blivit lite tänkande ändå beroende förstås på vilken typ av fråga det är. Jag har alltid tyckt det varit rätt kul att bli utfrågad då det tvingar mig att just tänka och känna efter, skärskåda mig själv och tvinga fram ett ställningstagande, vare sig det handlat om en psykologs frågor om uppväxten eller jobbintervjuarens klassiska utmaning att beskriva mina starka och svaga sidor.
Vilka är de egentligen? Vilka är mina starka respektiva svaga sidor? Varför ställs de frågorna egentligen? Är det för att testa ens förmåga till självinsikt eller faktiskt tro på superlativen man valt ut som mest lämpliga för tjänsten man söker? Är inte en närstående eller tidigare arbetskollega mer lämpad att besvara detta egentligen? Jag kan ju ha en uppfattning, eller ambition på hur jag ska vara men har jag verkligen sådan objektivitet att se om min uppfattningen överensstämmer med verkligheten? Därför vill jag gärna veta hur andra uppfattar mig, för överensstämmer det med min egen bild av mig själv? Det skulle vara väldans intressant!

Kommentarer
Postat av: Hannah

Your strenghts:

- very helpful =)

- very patient and caring

- willing to go the extra mile to get something done

- a great listener :)

- positive thinker!!



I know there's tons more but I just woke up so still a bit blur..will add to the list!! Hehehe

2011-11-07 @ 00:42:47
Postat av: Linda to Hannah

Ooh, thanks that couldnt be a better way to start my day! :o)

2011-11-07 @ 06:23:10
Postat av: Hannah

- Great motivator

- Very persuasive (see I might start Geocaching all thanks to who?? :p )



Weakness:

- have a skeptical mind on unknown food like chicken feet!! Hahahahaha



Complete list? Hehehe

2011-11-07 @ 14:47:00
Postat av: Hannah

How can I forget to put this in...



- Always cheerful and happy (and brings a smile to folks)

- Has a great reputation among the Volvo buyers! (like who doesn't know Linda in PVH?? =P )



list to be updated when another one pops into my mind! =)

2011-11-07 @ 15:27:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0