Lite duttig

Riktigt nöjd med mig själv som fått tummen ur att inte bara beställa framkallning utan också sätta in dom i albumet! Att man sedan fortfarande har dryga tre års äventyr liggande på hårddisken är ett annat projekt som kanske blir av innan man går i pension. Eller så blir det först då man faktiskt tar sig tid att fixa det. Men när man nu pulat in foton i album inser man hur trevligt det faktiskt är att ha det goda gamla "vända-blad"-formatet. Får banne mig ta tag i alla andra foton också! Kap Verde, Barcelona, Treriksröset, bröllopsresan! Det är ju så förbenat enkelt att beställa via nätet att det inte finns någon ursäkt att dra ut på det så!

Sedan hade det kanske varit extra piffigt med ett sådan album där man klistrar och klipper á la scrapbook-aktigt, men ska jag vara så ambitiös blir det aldrig av! Min USA-resa med Jenny ligger fortfarande med färgpennor och väntar på att fylla de återstående arken. Jag tror jag gjort tre. När resan var? När jag gick gymnasiet! Så nej, inga scrapbook ambitioner här inte, lesson learned.

Fick ju över en tårtbotten där inför dopkalaset. Men tanke på att det blev en halv kvar av de två jag gjorde var det inte så dumt att någon sade ifrån att det inte behövdes en tredje. Imorgon ska vi bjuda Oos pappa på födelsedagsmiddag så det passade perfekt med denna överblivna botten. Bjuder förstås Monica också, men eftersom hon stenhårt och beundransvärt går på pulverdiet nu frågade vi ändå om det fanns något vi kunde bjuda på som passade i hennes strikta födointag. Jodå - gurkstavar! Tänk om det alltid var enkelt att bjuda på middag! Hohoho!
En tjej som varit vaken så gott som hela dagen slocknade efter en simtur i badkaret. Nu verkar hon ju faktiskt tycka det är rätt ok att skvätta omkring däri tack och lov.
Var och handlade i Lerum och lagom till jag ska betala och checka ut med självscanningen börjar hon bli kinkig. Naturligtvis får jag avstämning, men den goa damen i kassan ropar till sig en kollega som hjälper mig lasta upp varorna, och sedan hjälper hon mig slutföra kortbetalningen och packa det sista så vi blir klara i ett nafs. Jag hann knappt bli fuktig i armhålorna och lilltjejen var hygglo och lugnade ned sig dessutom.

Oo har tagit ledigt imorgon, han hade en dag utöver den vecka man får föra över till nästa år att ta ut, så han följer oss till ortopeden. Lilltjejen ska få sina höfter kollade, medan jag inte ens har fått min remiss ännu. Torsdag Borås och fredag ska man upp i gynstolen igen för att förses med spiral. Känns lite sådär att ha ett föremål konstant inne i kroppen, men jag är lite trött på att knapra piller så tänkte prova detta nu. Oo tyckte jag inte behövde något alls! Hallå, kan man få vänja sig vid ett barn först åtmindstone?


Kommentarer
Postat av: Anna

Att göra album digitalt verkar vara riktigt roligt. Då får man ju hem en färdig bok med lyxigt tryck och snygga typsnitt. Syster har gjort en massa men jag har lagt det på "att göra listan" framöver.



Hon ser härligt avslappnad ut! :o)

2011-03-29 @ 21:47:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0