Passar på...

...att okynnesskriva ett inlägg till innan min lilla men kära familj kommer hem! Det bidde en bastu där jag passade på att göra en hårinpackning. Börjar bli riktigt långhårig igen, men det är rejält slitet. Klippte mig ju senast där under graviditeten någon gång så kanske snart dags igen.
Känner mig så där skönt varm och avslappnad nu, men ska hänga upp tvätten innan de kommer. De var i Kungälv och jagade någon cache, så kanske hinner jag läsa något ord i ett korsord eller två också! Sedan blir det middag hos Oos föräldrar, just det - de inte bara barnvaktar en sen kväll, de bjuder på middag också! Jag hade inte bara tur att få mig en underbar man, han hade de bästa föräldrarna också!
Filmen är först tio över nio därav den sena barnvakten. Vi ska se 3D-versionen, och känner jag mig själv rätt lär detta vara en stark kandidat till min dvd-samling i bokhyllan!

Jag har ju hört talas om Rapunzel, men faktisk aldrig läst sagan. Vet bara att orginalsagans Rapunzel har megalångt hår där hon sitter instängd i sitt torn och så prinsen som klättrar upp med hjälp av det. Aj! Man borde uppdatera sig på de där klassiska sagorna om inte annat när man snart faktiskt kommer att ha någon att läsa dom för! :o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0