Ny vecka

Allums amningsrum är helt ok med toalett, mikro, skötbord med handfat och lekhörna, eller "syskonhörna" som de kallade det :o)

Trodde det skulle bli en tidigare hemfärd än planerat där jag stod och svettades inne i 3-butiken med tösen på armen. En sväng på Åhléns var dock så tråkig att hon faktiskt somnade till slut. Det bidde i varje fall ingen ny mobil då snåltarmen sade ifrån - för denna gång! Avskräcktes dock från 3-abonnemang av en kund i Teliabutiken, då hon inför sitt iPhone-inköp ville byta från dom.

Målet med mitt Allumbesök var dock att hitta något finare men inte ryschigt till Ronja. Det visar sig att det nu är snabba puckar inför dopet då kyrkan bara var ledig nästa söndag om vi inte ville vänta till maj! Så när dopklänningen åker av efter vattenskvättandet ville jag ha något trevligt att byta till. Vet dock inte riktigt om en Bamse-body var riktigt det jag tänkt mig, men Katten Jansson var det enda som jag fann tilltalande i alla butiker! Det är fortfarande inte roligt att köpa bebiskläder. Prylar går bra, för det är ju prylar och tillika skoj för en som är halvt pryltokig. Så just därför var jag och köpte en babymobil via Blocket innan Allum! Den utslitna Tummenmotsvarigheten hänger över skötbordet och denna nya Fisher Price-varianten med massa bling-bling ska vara till sängen.

Gjorde ett lamt försök att hitta något till mig själv också och hittade faktiskt en Esprit-tröja på rea. Dock inte så skönt att dra på sig sin svettiga tröja igen. Najs.
Insåg att man väl bör vara lite uppklädd till sin dotters dop, men har lite vag tilltro till vad jag faktiskt kommer i av mitt egna mediokra utbud. Jag antar att det inte riktigt går hem med jeans där framme vid altaret? I-landsproblematik igen.
Och som sagt resulterade mitt finklädesförsök i en vanlig tröja, så får antingen göra ett nytt försök eller klämma ned mig i något gammalt. Jag är ju inte så fasligt långt ifrån min startvikt, men när de få kilona lagt sig där man ska knäppa igen brallorna är det gamla utbudet synnerligen begränsat.

De nya morötterna jag lade ut försvann i ett nafs! Kanske det är vi-lägger-mycket-tid-och-pengar-på-vår-trädård-grannen som smyger ut om natten och tar dom?

Oo ska hjälpa Stefan med något efter jobbet och ta dagens cache, så han blir extra sen idag. Det är en av mina ynkliga motiveringar till nytt mobilköp. Möjligheten att kunna cacha med hjälp av en smidig app!
Imorgon är det både Fettisdagen och Internationella kvinnodagen. Det måste man ju fira! Denna gång blev det faktiskt bara en - och liten dessutom! Det var ju det där med finkläderna...

(Bara en - faktiskt!)

Är förresten riktigt stolt över att jag inte föll för 3-försäljarens snack och tecknade hos dom. Men så fick jag också använda mig av Ronja som ursäkt för att slinka därifrån!
Sen ringde den där försäkringskillen som var hemma hos oss igen för att fråga om vi funderat mer på att utöka våra försäkringar. Skamset fick jag säga att vi fortfarande inte diskuterat det, och hade det gått hade jag tecknat en där och då! Nu ligger ansökningen istället och bränner i min mailbox. Suck!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0