Nasse

Ronjas första klassiska gris som banken bjussade på när konto nu öppnats i hennes namn. En fördel med att vara föräldraledig: Inga problem att hinna till banken inom deras knepiga öppettider! Tog en liten sväng längs Sävedalen köpgata samt loggade en cache. Står och plockar upp gps:en när en man passerar förbi. Jag ansluter bakom och noterar att han har en gps i handen! Mycket riktigt, han är på jakt efter samma cache som jag! Det blir också han som hittar den efter en stunds letande, äsch då! :o)

Är lite schizofren beträffande vad jag ska lägga mina lediga stunder på! Är liksom sugen på att virka, men också lösa korsord eller läsa Harlan Cobens senaste. Men så ska jag baka fikabröd till dopet också, så vad av alla dessa trevligheter ska jag välja? Ack vilket problem!
Inser ju att jag är tillbaka till hundraprocentig mammaledighet nu. Inga inhopp på jobbet som bryter dagarna och får tiden att gå fortare. Men å andra sidan har jag combaten att kämpa mig tillbaka till, och när jag är igång med den igen får jag åtmindstone ett bryt i veckan för egen aktivitet. Frågan är bara när jag är i form för det, förutom det faktum att jag ju måste ha ett pass att köra på vad jag hoppas blir min gamla Kålleredsanläggning. Är fortfarande lite osäker på om jag ska vara med på releasen. Det är ju en sak att gömma sig bland deltagarna och fuska med knän, hopp och magövningar än att stå uppe på scenen och instruera allihopa! Min hjärna vill så gärna och har fått för sig att jag liksom är i samma form som när jag startade mitt grav-uppehåll där i slutet av september! Ha!



(Också ett ställe att sova på!)













 
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Svårt att veta vad man ska göra med all tid när bebisen mest sover känns avlägset nu :)

Vi är hemma varje onsdag om du vill ha promenadsällskap/fikasällskap/sällskap :)

2011-03-14 @ 17:28:13
Postat av: Linda till Elin

Menar du att det inte kommer att förbli så här?? Xo)



Ah, tackar! Ett gäng onsdagar framöver har jag ju min Boråstripp, men sedan vet man aldrig! :o)

2011-03-15 @ 08:39:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0