Ki-ah!!

Jag vet att det är åt skogen fel, men ändå var samvetet svart när jag åkte och tränade igår! Att Ronja dessutom var lite kinkig gjorde inte saken bättre. Och visst slank det ur ett tack också till Oo där han satt med henne! Fick ett "-Skärp dig!" till svar. Varför är jag sådär...sådär orättvis mot mig själv?

Nåväl, jag lyckades skaka av mig det till hög combatmusik i Gulingen, och allt eftersom avståndet till Kålleredsanläggningen minskade, så ökade impulsen att hoppa in och köra en låt! När jag tidigare under dagen ringde för att prata med Ylva för att bland annat nämna att jag tänkte vara med som deltagare, lät hon mig höra att det varit kul om vi teamat vilket jag med förskräckelse tog ur henne. Mitt andra combatpass sedan jag-vet-inte-när! Men den sista powerlåten från en gammal koreografi var ju bara bra där i Gulingen, så väl framme kastade jag fram frågan om jag inte kunde få köra den? Självklart blev svaret, men skulle jag inte vara med där framme hela passet? Hahahahahaha, tror inte det! Inte nog med att jag inte har orken, jag kan ju inte koreografin!
Så jag gömde mig lite där nere på golvet, och allt eftersom låtarna gick började en viss oro infinna sig. Det var ju så jobbigt! Nästan så jag blev lite modstulen och till och med negativ då man kände att orken och kraften inte fanns i benen. Det fanns ingen explosivitet i sparkarna eller ork att varken hoppa eller lyfta knäna. Att jag sedan dessutom fick hålla i tuttarna när vi sprang var en annan femma!
Menmen, sista powerlåten kom och jag skuttade upp på vår lilla scen. Och väl där var det som jag aldrig varit borta! Visst var det enbart slag och därav inga problem med orken, men jäklar i min låda vad kul det var! Shit vilken härlig känsla att känna energin och adrenalinet pumpa! Weeeehooooo!!!!

Sen var det dags för styrkan och då slank jag ned på golvet igen. Lyckades hålla plankan liiite längre denna gång dock, hoho! Efteråt stressade jag hemåt med samvetet jagandes där bak. Jag är hopplös!

Så nu handlar det enbart om att komma tillbaka, att träna upp ork och styrka igen och det är inte roligt! Nästa helg är det kvartal och hur kul blir det att stå bland en massa pumpade instruktörer med sin mediokra kondis och obefintliga styrka? Önskar man kunde ha en tröja där det står "Just bm-godkänd" eller nåt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0