Ensamkväll

Oo käkar gott ute i samband med sin månadstisdagsträff, så jag köpte med mig god mat hem!
Jobbat idag vilket gick finfint, så nu ligger Ronja på skötbordet och skrattar till mobilen som går runt, runt. Tror den börjar bli utsliten nu, för den spelar v-ä-l-d-i-g-t långsamt!

Har fortfarande inte lyckats pricka in den där halvtimmes telefontiden till läkaren beträffande mina röntgenresultat. Imorgon är det Borås och dess andra intervjutillfälle.



Har inte behövt pumpa på hela dagen, vilket känns lite oroväckande. Börjar produktionen avta? Det är över nio timmar sedan jag pumpade imorse, men det spränger inte det minsta. Visst är det spänt och en kupstorlek större, men inte så det gör ont. Ska dock placera mig i soffan och ge då det borde vara dags för henne om inte annat. Blä vilket tråkigt och ynkligt inlägg.


Kommentarer
Postat av: Anna

Kanske byta batteri? ;o)

2011-03-01 @ 18:39:30
Postat av: Linda till Anna

Men det är en sådan där som man drar upp. Fast de kanske har både och? Hm. :o)

2011-03-01 @ 21:20:02
Postat av: Elin

Säkert ingen fara för amnningen. Jag pumpade aldrig emellan om jag inte behövde mjölk till en flaska eller så och mjölken fanns kvar ändå! Är hon mätt och belåten som förut så har du säker mjölk så att det räcker!

2011-03-01 @ 21:21:20
Postat av: Linda till Elin

Gott att höra! Jag har blivit så van att alltid få så sprängfullt om jag inte får tömma regelbundet att jag blev lite orolig.

2011-03-01 @ 21:49:52
Postat av: Elin

Det kan vara just för att du pumpar som det blir sprängfyllt... ju mer du stimulerar ju mer mjölk kommer det, när det egentligen inte behövs så mkt... kunde märka det om jag pumpade för att spara lite mjölk till flaska om jag skulle iväg, d¨var det mer fullt ett tag efteråt och så tog det ite tid innan det gick ner till normalt igen :)

2011-03-01 @ 22:50:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0