Dagen D som i dop!

Eller kanske SD som i Snart Dop. Kom-ihåg lapp till nästa gång: Tryck ut det första ur glasyrtuben, det har en förmåga att vara väldigt rinnigt!
Sedan kan det också vara bra att kolla att man verkligen har tillräckligt. Tanken på att skriva "Ronja Yeo" var ju bara att kasta överbord. Ja, jag tycker glasyr är gott så har inget emot att dekorera mycket! Och mina tårtor är synnerligen enkelspåriga och egoistiska. Gör bara sådana som jag själv tycker om att äta! Men ååh vad gärna jag ville stoppa en Romersk båge i munnen! Choklaaaad! Men en lilltjej med magknip är det ändå inte värt. Fast vem vet hur desperat man kommer att vara om några veckor, eller månader!

Hur länge ska man amma egetligen? Själv känner jag att det kan kännas riskabelt när tänderna börjar titta ut!

Oo är på sin tränargärning nu och lilltjejen bara sover. Kanske man skulle försöka hålla henne vaken så hon sover i kyrkan istället? Akustiken har ju en förmåga att förstärka barnskrik till outhärdliga proportioner. Herr präst rekommenderade att vi hellre gick omkring henne i gången eller liknande om det skulle behövas, än att låta henne gråta så som ett annat par tydligen gjort vid ett annat dop. Det andra deltagande dopsällskapet hade inte hört mycket av "sin" ceremoni!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0