Varmt!

Långt borta är vinterdagarna då dubbelt långärmat var ett måste! Eller okej, denna vintern var det i och för sig inte lika illa tack vare graviditeten. Det är varmt!
En intensiv dag följd av hyfsat duktig kväll. Tvättat, dammsugat ett ton döda flugor och röjt så det bara är en smärre och inte total kaos när Anna och hennes tösabit kommer imorgon.
Oo hoppade i tjärnen när han kom från fotbollsträningen medan jag och lilltjejen betraktade grodynglen. De har börjat få ben.

Maja är något bättre. Kanske för att hon anpassat sig till försämringen, kanske för att det inte känns lika illa. Men hon är inte som tidigare utan en försämring märks. Men hon visar ändå sitt vanliga lynne om än i dämpad mening. Långsamt och bitvis ostadigt går hon ut för en sväng på altanen, drar sig upp i soffan eller sängen och äter den godare blötmaten vi serverar. Inte mycket, men alltid något. Önskar hon kunde dricka mera.
Jag har varit hyfsat duktig på att dricka under kvällen då en huvudvärk lurar någonstans där bak. Värre än så ska det inte bli!


Kommentarer
Postat av: Anna

Det låter bra. Gruvar mig för flygturen imorgon. Men det är ju bara två timmar... två långa timmar om hon blir grinig. Bästa tuggleksaken är på vift och tand nr två är på gång. Vi får se hur detta går. :o) Vi ses snart!

2011-06-28 @ 23:28:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0