Lite galla


En liten minfis sover med rumpan i vädret. Kan det verkligen vara bekvämt? Väldignade unge som gav oss en lugn kväll och natt! Vi fick påbörjat sista dvd:n i "Ghost whisperers" säsong fyra och hade väl betat igenom den också om jag inte tagit mitt förnuft till fånga och insett att sömnen nog var smartare att satsa på.

Som vanligt bara en massa tråkigheter i nyhetsflödet. Men varför stora rubriker för att den där 20-åriga kvinnan brutit ihop? Ska man tycka synd om henne? För att hennes ord utlöste tortyren och dödliga misshandeln hos hennes kompisar? En form av skuld? Det hoppas jag verkligen men tycka synd om? I helsicke heller! Skulle inte förvåna mig det minsta om tårarna är rädsla för egen del inför det straff som väntar. Men å andra sidan skulle det inte heller förvåna mig om hon slipper undan för "hon uttdelade ju inga dödliga sparkar eller slag". Att hon tydligen medgett två sparkar är ju ingenting motför killen som hoppade på huvudet så den stackars flickan gjorde det bara av ren press och stundens hetta, såså du släpps fri för du lär ju aldrig göra om det. Gluägluägluääh!
Jaja, vi vet inte de faktiska omständigheterna och så vidare och så vidare, men en oskyldig misshandlades till döds och då finns inga ursäkter! Då kan man ha hur taskig barndom eller dominerande morsor som helst!

Att sedan ännu fler politiker avslöjats med nöjesresor för skattepengar gör en lika förbannad. Motiveringarna är lika svaga som mina armhävningar och gör en bara än mer arg. Fast det går snabbt över i resignation och ännu en bekräftelse på människans girighet och förmåga att rättfärdiga sig själv över och bortanför rimlighetens gräns. Är det konstigt att man har lågt förtroende och intresse för politik?
Men liksom bland politikerna och vilken annan yrkesgrupp som helst är det ju en klick som drar ner alla andra i skiten. Ordningsvakterna är en annan tacksam grupp för spott och spe och handlingar som de elva åtalade (de flesta värdar) troligtvis utfört gör en om möjligt än mer förbannad då jag själv tillhör denna yrkesgrupp.
Ha ihjäl en människa för något en annan påstår (läraren påstods ha tafsat), stänga in och misshandla (för sitt egna höga nöje?) och åka på lyxresor för skattepengar. Man slutar aldrig förvånas och är det konstigt man blir cynisk?

Och så det där med att lång amning liksom skulle ge smartare barn. Ännu ett "forskningsrön" som fläks ut som inte orsakar annat än stress och kanske än mer dåligt samvete hos de mammor som av olika anledningar inte kan amma själva och saknar förmåga att ta sådana "fakta" med den näve salt som sig bör. Jag menar, jag ammades ju inte och se hur smart jag är? Hohoho! Oo tålde inte morsans mjölk och blev sådeles utan också och han är verkligen smart! Jag har ju fortfarande inte fattat hur Rubriks kub fungerar trots Oos många försök att förklara. Höhö!


Kommentarer
Postat av: Anna

Ja, deras sovstil förbryllar verkligen.



Man ska inte läsa nyheterna längre. Bara elände. Tacka vet jag horoskopen och tv-tablån. ;o)

2011-06-21 @ 09:17:31
Postat av: Linda till Anna

Ja, upp och ner och hit och dit! :o)

Haha, ja horoskopen är bra grejer!

2011-06-21 @ 10:30:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0