Lite sol igen


Blev lite senare än tänkt igår. Vi var ju bara tvungna att se ett avsnitt av "Ghost whisperer", och så ett till. Och ett till! Blev också lite längre ute i Västerlanda än planerat då vi i princip bara tänkt överlämna vår present, fika lite och sedan lämna de nya trötta föräldrarna i fred. Framför allt med tanke på att de haft två besök på akuten under natten!
Jag menar, hade jag varit dom hade en annan hade man ju hoppats på en snabbt avklarad artighetsvisit som med goda ursäkter kunde hållas kort. Men glada och hurtfriska utan minsta spår av nattsudd och tandvärk dukades det upp en överdådig brunch! Himmel vad jag åt!  
Sedan blev det Yatzy och fika där jag naturligtvis tryckte i mig en helt onödig
extra krämfylld muffins! Urgh vad mätt jag var!



Lilla sjuveckors-Tove var så pluttig att vi hade svårt att föreställa oss det faktum att lilltjejen varit så också! Jag kan inte mer än lägga mig till ännu en klyscha: "Man glömmer så fort!"



(Liten sötis)











Tror det var första gången jag fick smaka rökt GAISare, eller makrill. Gott och smakade, tja rökt fisk.

(Inte så söt!)

När vi tackat för oss hastade vi till Landet via Ica Maxi i Kungälv. Flygande Jakob skulle tillagas för oss samt Tomas och Monica. Fick sedna en liten stund för mig själv och min korsordstidning medan de tog en promenad med lilltjejen. Gott!
Båtturen får vi ta en annan gång då det blev lite väl sent.
Lite hemmafixeri står på programmet efter Oo varit nere och tränat fotbollstjejerna. Ser ut att bli passade väder för sådana aktiviteter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0