Söndag


Så var Anna och hennes Idde på väg tillbaka till Luleå! Jättekul att ha dom här och tror nog att lilltjejen håller med! :o) Tycker det var så fashinerande att se hur lik Idde var sin pappa! Ögonen, hallå! Hon började krypa som ett jehu medan de var här och att med stöd komma upp i stående var inga problem medan lilltjejen kom upp på alla fyra! Inget krypande där ännu utan hon kör på sin ålande stil för att nå sitt mål. Hon har förresten under denna vecka också anammat nappen riktigt bra!
 
Det har blivit dagar med shopping, sushi och handarbete. Sticking för Anna och virkning för mig. Fick sådan inspiration och nytändning på den fronten när vi var på garnaffären i stan! Började på ännu ett nytt projekt, men detta har jag faktiskt ambition att avsluta så snart som möjligt då det känns rätt överkomligt. Jag hade dock kört fast och lagt ambitionen i korgen med de andra oavslutade projekten om Anna inte funnits här att hjälpa mig! Jag har inte alls lika bra koll på mönstertolkning och virkandet som hon!
Vad detta lila ska bli? Förhoppningsvis kommer jag att kunna visa det hyfsat snart!

(Det var ett sugrör jag aldrig sett förut!)

Igår kväll lämnade jag dock virkning och bebismys på golvet för att åka in till stan och ansluta lite till Elins möhippa! Både jag och Jeanette hade våra småisar och mötte upp hela gänget mitt i stan. En supersnygg blivande brud fick i uppdrag att ragga äktenskapstips från förbipasserande par vilket hon skötte med bravur. Under tiden kommer en kille fram och viftar med en tjuga i utbyte mot en kram! Hahaha!

Ett par badkillar i Avalons pool moonade till de observanta vittnenas förtjusning. Lilltjejen fick sitt första krogbesök då vi beviljades entre med våra bebisar på "Tranquilo". En våning ner längst in, gemytligt och perfa för ett slutet sällskap - men varmt! Lilltjejen fick spatt så jag blev inte långvarig. Höll själv på att rinna bort i försöken att hålla henne lugn!
Men nu vill jag fortsätta virka! Imorgon är det full rulle hela dagen med utbildning för ett gäng kineser!


Kommentarer
Postat av: Stefan

Grattis ill Ronja idag! 6 månader! :)

2011-07-04 @ 11:57:44
Postat av: Elin

Grattis Ronja! :)



Tack för att ni kom in i lördags! :) Sugröret var lite annorlunda helt klart ;)

2011-07-04 @ 16:08:55
Postat av: Ronja

Tack för gratulationerna! Men det där med sugröret fattade jag inte riktigt! ;o)

2011-07-04 @ 20:44:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0