Två av tre

Visst är den fiin? Det var evigheter sedan jag köpte denna tröja, minns inte var eller när och kan inte ens påstå att jag läst särskilt mycket Helge heller. Minns bara att jag blev glad av att se den och det är väl ett skäl gott om något till att köpa! :o)

Andra och sista vikariecombaten denna vecka men återstår mitt egna söndagspass därav två av tre. Tre var också antalet deltagare idag som trots onda ryggar och förkylningar körde grymt bra! Själv var jag helförvirrad under framför allt uppvärmningen vilket inte kan tillskrivas annat än ren ofokusering. Pinsamt!

Väntar på att Oo och lilltjejen ska komma hem när som helst. Han har ju nästintill haft en heldag med Andreas och faktiskt själv också tränat då Elin tagit hand om både sin och vår avkomma.
Tror det börjar sina i tuttarna lite då jag inte alls blir lika sprängfull längre. Nu är det över nio timmar sedan jag ammade sist vilket för någon månad sedan varit lika med onda, stenhårda tuttar och tvångsmatning. Jag börjar återgå till min forna plankform vilket onekligen är bekvämare, framför allt när jag tränar.

Glömde nämna att lilltjejen sov till kvart i tio idag vilket nog aldrig hänt förut! Vaknade för matning vid femtiden och somnade förvissa ganska sent men ändå! Därför kunde vi okynnessova några extra timmar som stördes oavbrutet av Fias jamande. För att vara en steriliserad gammelkatt skulle man kunna tro att hon löper - varje morgon! Klimakteriekatt tro?
Den där lätta sömnen som brukar infinna sig på morgonkanten gillar jag (så länge den inte avbryts av utdragna jamanden), för då kommer ofta drömmarna. De där totalt ologiska och surrealistiska drömmarna som man vet är en dröm men ändå vill avnjuta för att man bara vill veta vad just den har att bjuda på. Ibland kommer jag ihåg dom mer eller mindre länge efter uppvaknandet också. Denna gång fastnade en där jag skulle börja som lärare igen och jag fick tillbaka känslan av hur kul det var att faktiskt planera och förbereda en lektion, ett moment, en genomgång. Spänningen inför att träffa eleverna igen vilket aldrig blev av på grund av att drömmen som de så ofta gör spårade ur fullständigt och försvann i ett dimmigt töcken. Jag leker med tanken på att söka en deltidstjänst, återgå försiktigt, känna på det igen och se om jag klarar av det. Kanske.

Kommentarer
Postat av: Anna

Du kan ju testa. Tänk vad smidigt med sommarlov när man har barn. ;o) Nej men seriöst. Jag tror du skulle klara det galant! :o) Kram!

2011-07-27 @ 22:05:29
Postat av: Stefan

Hälge är cool-het personifierad! :)

2011-07-28 @ 16:17:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0