Första av två


Kört ännu ett combatpass, denna gång i Kållered för Ylva som är på semester. Ska även köra nästa vecka. Välfyllt i lilla salen men lagom för att alla skulle kunna röra sig ordentligt. Hade blivit förvarnad men headsetet höll sig till styrkelåten i alla fall innan det lade av. Phew! Sedan blev det lite intressant när jag skrek ut instruktioner och ljudet plötsligt kom och gick.
Imorgon blir det Örgryte där jag vikarierar för Anna, också där i två veckor. Det är tunnare med deltagare under semestern men också instruktörer. Hade kunnat köra hur många pass som helst om jag velat och kunnat!

(Here we go!)

Underbara Monica ställde upp ännu en gång eftersom Oo hade träning med tjejerna på Bergumsvallen! Annars hade han fått stå över, men nu mötte mig alltså Monica, Ida och förstås lilltjejen mig när jag kom hem.

Tomas och Hampus hade också hakat på men följt Oo ner till vallen där de fick komplettera den tunna uppslutingen hos fotbollstjejerna.

(Två försiktiga värmeomgångar. Börjar få kläm på det nu!)

Ida hade med present till sitt fadderbarn! Lite stor ännu men om några månader kan hon ståta i denna goa tröja! Tack Ida!


(Allas mittpunkt eller?)


Kommentarer
Postat av: Anna

Härligt att Monicas hand, redo att ta emot när Ronja faller, kom med. Ungefär så sitter jag hela dagarna. Inte undra på att jag är trött. ;o)

2011-07-26 @ 23:44:49
Postat av: Linda till Anna

En lära-gå-hjälm vore kanske inte så dumt för mammas skull heller då? ;o)

2011-07-27 @ 10:03:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0