Måndag

Kepsfrisyr á la Oo! Buffélunch på Backaplan igår då vi kom iväg för sent i lördags för besöket hos Babyproffsen som vi tänkt. Vår åkpåse var visst en form av universalvariant som ska passa både ligg- och sittdel. Det innebar att man fick forma till den lite för liggdelen på ett enligt mig halvdant sätt, men det är onekligen bättre att köra så och ha längre gångbarhet, än att lägga pengar på två åkpåsar för vardera variant.

(Sushi, thai, pasta frukt och glass. Mumma!)


Dagarna går i ett när man inte har något speciellt att ta hänsyn till än sin egna lilla bubbla av matning och övrigt upprätthållande av minimänniskas behov. När hon nu närmar sig den vördnadsfulla åldern av tre veckor, och den dryga veckan hemma utan andra hjälpande händer än föräldrarna, har en viss form av dygnsrytm visat sig. Förvånansvärt lugna nätter men kinkiga kvällar där Oo tillbringat många vandringar med tösen på armen.

Än så länge saknar jag inte jobbet faktiskt. Det känns väldigt fjärran trots att det egentligen inte var särskilt längesedan jag gick på min ledighet. Befinner mig verkligen i en form av bubbla där all energi och fokus kretsar kring Ronjas välbefinnande. Trots lugna nätter med tre-fyra matningar och utdragna mornar blir jag trött för ingenting och kan utan problem ignorera hennes gnäll när Oo finns tillgänglig. Behöver nog få igång min träning igen för mera energi och personlig tillfredsställelse.
Men nu är jag mer än lovligt ofokuserad på att skriva, då "Harry Potter och halvblodsprinsen" går på tv:n. Jag har ju inte sett den än, då jag fortfarande inte läst det färdigt för Oo! Ska kanske försöka få i mig lite frukost, eller snarare brunch medan hon sover också.

Kommentarer
Postat av: Anna

Ah, en till som är kinkig på kvällen. Bättre det än hela dan och natten antar jag. Å så får männen jobba lite också. ;o)



Kram!

2011-01-24 @ 14:23:43
Postat av: Linda till Anna

Det är sant! Bra tajmat tills de är hemma! ;o)

2011-01-25 @ 10:39:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0