Lugnet...

... före uppvaknandet. Har fått min filtallrik och till och med skita i lugn och ro! Men vad är det med katter och att spy på mattor? Tror de att vi föredrar det, att de är schyssta och lägger sina spyor där för att skona det mera lättavtorkade golvet? Majas bakben tillät inte en snabb sorti ned från sängen, så hon stannade hulkandes vid fotändan. Själv låg man med tutten fastlåst i ett krokodilgap och kunde bara sprattla lite lamt med benen i försök att fösa ned henne. Tror i bästa fall att den hamnade i hennes trappa.
Oo kliver upp i ottan för att dra till Malmö, och medan han är uppe och botaniserar hör jag Fia hulka där ute någonstans. Ligger spänt och lyssnar efter om han tar upp den eller "inte hört" vad som hänt, men det verkar som han tar reda på den. Men omtänksamma Fia lägger så sedan två nya när jag är uppe, en på varje matta tack så mycket!

(Arg månne?)


Blir en låång dag på egen hand idag eftersom Oo drar direkt till innebandyn när han kommer upp från Skåneland. Jag hoppas på mycket sömn! Blir inga utflykter idag då golvgubbarna kanske dyker upp. Oo har dessutom Saabis med vagnen. Visserligen kan babysittern spännas fast med enbart bilbältet också, så jag kan komma mig iväg om så skulle krävas. Jag ska bara list ut hur man fäster - rena kärnfysiken.

Undrar hur många förhoppningsfulla småfåglar som förgäves försökt komma in där? Just det, det är en cachegömma!

(Sidoingång?)

Kan bara notera att den var betydligt snyggare och mera välgjord än holken jag byggde i somras, som äkta vara! Apropå holkar så måste vi få upp alla de fina vi fick till jul! Ska bli så fint i alla träden och kul när de bebos!

Jag loggade ju två cacher när jag var iväg häromdagen. Var kan den andra gömman vara tro? :o)
Riktigt skönt att komma ut och trampa i skogen, trots regnet. Måste försöka få till mera av den varan nu tills jag får grönt ljus av barnmorskan.

Åh, Mike som tillhandahöll vårt fina boende på Hawaii har lagt ut bilder från en helikopterflygning på FB! Snacka om att man längtar tillbaka när man ser dom! Liite kontrast till min regnvintriga bild!





(Kauai, någon gång ses vi igen!)




(Nygifta!)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0