Ändrade planer

En bildrepris som tål att uppdateras: Oos klädhög á la kliva-rätt-ur. Blir så full i skratt varje gång jag ser dom!

Ännu en vacker och solig dag men bitande kall! Dock ingenting motför norra delen av landet, så ska nog tiga still :o)
Funderar på att våga mig på en ny barnvagnspromenad om hennes humör uppmuntrar till det när vi är tillbaka från Borås. Får ju försöka mjukstarta kroppen på något sätt.



 
Tösabiten ville inte somna om sedan Oo åkt till jobbet så det blev ovanligt tidigt uppstigande utan anledning denna dag. Men väl i sittern uppe på frukostbordet så gick det bra att somna om. 
Många gånger har man sett sovande barn och de hiskeliga nackvinklar de har under tiden. När en annan nickar till i sittande position är det ytterst smärtsamt att vakna till liv igen, men de unga verkar inte ha några sådana problem. Men det är väl som det mesta annat också, så som utomhusbad och lek i snö. De kan vara i tills läpparna är blå och huden som en plockad kalkon men utan minsta tillstymmelse till att vilja kliva upp. Och man minns ju själv hur man kunde vara ute i snön i timmar med dyngvåta kläder utan att man lät sig bekomma. Nu sticker man ut näsan och drar sig huttrande tillbaka så fort det sjunker under nollstrecket! Man blir kinkigare och bekvämare ju äldre man blir. Ack ja!

Oj, nu har någon vaknat till, samtidigt som Boråspsykologen ringer och undrar var jag är! Missförstånd tydligen med vår flytt av tider från halv elva till halv ett med undantag av denna dag. Jahapp, men då får blir det prommis i solen och Borås nästa vecka istället.
Bokrean startar ju idag förresten, men vete tusan om jag vill bege mig in i den med en barnvagn. Dessutom blev det ju en liten bokfrossa för mig igår.

(Morrn morrn!)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0