Gästspel


Det var ett tag sedan, men ändå inte SÅ längesedan ändå: Jag på väg till jobbet!
Var lite smånervös, men tack och pris att jag hade med mig materialet på bärbara hårddisken hemifrån! Föga oväntat fungerade inte min access, och när jag väl efter supportkontakt kom in, så var ju ingenting som jag lämnade det. Hade ingen access till någonting, mappar, Internet, intranät, mail eller någonting. Fick använda Stoffes tack och lov annars hade det blivit småknepigt! Lite ringrostigt men gick rätt bra ändå. Man glömmer fort, eller snarare jag gör det i varje fall!
Smått surrealistisk känsla att stå inne på en toalett i PVH med tuttarna i vädret och pumpa. Ungefär som att stå där och göra graviditetstest, vilket jag också gjorde ett halvt liv sedan!
Men sannerligen att pumpen behövdes! Hade börjat backa ut från infarten när jag kom ihåg den på köksbänken, och tack och lov för det! Kunde nästan känna hur tuttarna växte under kursens gång och fick tömma både innan och efter! Sköljde ur min Festisflaska och fyllde den till över hälften då den tillhörande lillflaskan fylldes på nolltid! Hahahaha!

(Tut, tut! Eller snarare slörp, slörp!)

Riktigt roligt att vara en sväng på jobbet, men är det inte lite skrämmande när det nästan känns som man aldrig varit borta? Men tänker man efter har det ju faktiskt inte gått så himla lång tid sedan jag gick på min föräldraledighet.

Nu sitter jag hemma i ett tomt hus förutom uttråkade katter. Oo har varit igång nästan hela dagen med Ronja på äventyr, och är inte hemma än! Tomt och tyst hus, förutom Fia som lägger en pizza i närheten. Inte på en matta i alla fall. Luktar inte najs, så lika bra att ta reda på den med en gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0