Vatten över huvudet

Då jag redan hoppat på något helt nytt på min yrkesverksamma sida tänkte jag göra detsamma hemmavid - nämligen sy gardiner! Hahaha! Ja, busenkelt skulle somliga påstå medan jag är närmast analfabet på att hantera symaskin. Jag har en dock, ett spontaninköp på typ ÖB eller något då jag, liksom denna gång fick en flash av oövertänkt ambition och infall av "hur svårt kan det vara?" Sedan blev den liksom stående år efter år. Min syster har alltid varit den räddande omtänksamma ängeln i mitt gardindilemma. Alla femtioelva flyttar jag gjorde i Umeå kom hon med sin maskin. Hon har ju sinne för vad som passar också till skillnad från sin lillasyster som har ett inredningssinne som en träslev.

Den relativt nyöppnade butiken Stoff & Stil fick det att pirra i min skrumpna kreativitetstarm!
Jag må ha kapitulerat för det stereotypiska klädutbudet, men vid rosa gardiner drar jag gränsen! Varken snygga eller söta för fem öre, men fluffiga får! Hohoho, helt i min smak! Sen fick jag syn på fleecetyget med pingviner och kunde ju bara inte låta bli! Har en gammal prydnadskudde som fått en gigantisk reva där Oo lite försynt för några evigheter sedan föreslog att jag ju kunde virka ett nytt fodral? Jag har vara vänt den trasiga sidan nedåt vilket fungerat alldeles utmärkt. Men nu fick jag ju en alldeles förträfflig anledning att köpa hem det coola tyget! Hur man sedan ska bära sig åt för att sy ett kuddfodral har jag inte den ringaste aning om! Önska mig lycka till!


Kommentarer
Postat av: Anna

Fåren var ju hur charmiga som helst!!! Klart du ska sy ihop ett par gardiner i det tyget. Vilken utmaning! Om jag inte minns fel var det TVÅ fönster i det rummet. DUBBEL utmaning! ;o)

2011-08-18 @ 14:44:28
Postat av: Linda till Anna

Visst var dom! :o) Mm, det gick ju sådär men ska se om jag inte kan få låna Monicas maskin...

2011-08-18 @ 18:44:54
Postat av: Anonym

Ha en fin dag :)

2011-08-18 @ 19:30:59
URL: http://solveigkristinee.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0