Väntar...

Säkerhetskopierar bilder vilket var ett tag sedan. Problemet är bara att min bärbara hårddisk är full! Så nu sitter jag och flyttar ett gäng gig musik till datorn för att frigöra utrymme på bärbara. "40 minuter kvar", så det är några låtar! Suck och pust. Oo köpte en bärbar hårddisk med ännu större kapacitet men hittar den inte. Den hänger säkert med i hans jobbväska, men dit får han flytta sin gigantiska musikmapp sedan.
Lilltjejen snorar fortfarande men hade en mycket bättre natt vilket undertecknad är tacksam för. Vete tusan vad vi ska hitta på idag. Hade en tanke på att tillbringa någon timme på nåt köpcentrum, men då löner landat på konton vete tusan om man vill ge sig ut och knö.
Känns synnerligen skönt att sortera bort amningsbh:arna! Och har dessutom äntligen fått släppa tuttarna fria om natten! We-hoo, tiden med bh dygnet runt är över! Och igår körde jag faktiskt combaten i ett par gamla träningsbyxor jag tidigare sorterat bort, lalalalala! Visserligen blev det lite getingtendenser när knappen knäpptes, men en ganska liten geting som definitivt kunde träna. Hohoho! Snart vågar jag kanske dra på mig något par av alla de där jeansen som också hamnade i "kanske-en-vacker-dag"-kassen! Vågen ligger fortfarande omkring 72-kilosstrecket men är lur på att fett och vätska börjar ersättas av muskler tack vare träningen. Så vikten densamma men centimetrarna något mindre. Sakta men säkert ska jag med mina två pass i veckan kanske slippa byta ut hela min byxgarderob! En fördel med att bara jobba två dagar i veckan är att ingen kanske noterar att jag har samma jeans hela tiden...


(Gick undan på slutet!)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0