Stort G!


Sjukt intensiv dag som efterlämnar sådan där skön tillfredsställande känsla av att man verkligen gjort sitt bästa och utnyttjat all tid maximalt.
Vann ännu en film när jag än gång fick vara med och tävla i Mix Megapol. Hoho, man får ju passa på att roa sig i bilköerna hem! Får se om jag ids hämta ut den i stan då det ju var själva tävlandet som var kul :o)

(Visst skelar jag?)

Imorgon ska jag och lilltjejen till Borås för en uppföljning. Hur har det gått nu sedan våra veckovisa sessioner upphört? Hur tänker och känner jag? Jag antar att det är sådant fru P ska peta på och jag kan inte tänka mig annat än ett stort G!

Nu lämnar Oo över stafettpinnen i form av avkomma till mig. Vi har det så bra som kunnat dela föräldraledigheten så här, alla tummar upp för våra arbetsgivare! Oo skickar MMS hemifrån som gör mig så glad och varm i hjärteroten. Vilken fin liten tjej vi har! Där har jag förresten en anledning till att byta mobil: Bättre kamera och display. Min lilla display är så repig och en upplösning som inte kan jämföras med dagens smartphones gör bilderna extra suddiga. Det är väl ett bra skäl för byte? Att kunna beundra bilderna på min lilltjej ordentligt? Höhö.
Men har efter förfrågan till blogg.se fått bekräftat att det inte går att ladda upp bilder man tagit med mobilen i ett inlägg. Att kunna fota och skriva spontana inlägg är ju ett tungt vägande skäl för mig att kosta på ett mobilbyte och så länge det inte går får det faktiskt vänta. Jag klarar mig faktiskt ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0