Så var det kvällen


Vi lyckades undvika en  hel kväll på var sitt håll, dvs försjunkna i våra respektive laptops, DS eller iFån genom att plocka fram Alfapet. Det är ju svårt juh! Men med "QL" och några andra finurligt tillsvängda ord fick vi ut alla brickor utom två. Oo fick vinna.

Nu suktar han efter Casino Cosmopol efter ett sms från Uffe medan jag mera suktar efter sängen. Välkommen till pappalivet älskling.
Blir mer och mer frestad att skaffa en smartphone. Men anledningarna är så tunna att de krackelerar så fort jag påminns om vad det faktiskt kostar. Det är en ren leksak, dyr sådan och alldeles för otymplig för att faktiskt ringa med. Dessutom gör ju utbudet en alldeles matt. Kikade förbi Media Markt medan jag väntade på Oo förra helgen från whiskyklubben. Rad efter rad med stora blanka displayer. Orka bestämma sig! Och så den där reklamen för HTC Sense eller vad det nu är som proklamerar "Väderrapporter med 3D effekter". Vem sjutton skaffar en dyr smartphone för att få väderrapporter i 3D? "Jamen oooh, DÅ måste jag ju ha en!" Va? Va?

Ack, tacka vet jag tiden då det var Nokia och Ericsson att välja mellan med ungefär två modeller vardera!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0