Pingviner!


Lämnade av Oo i Bäckebol där han knappt hann lyfta ur sina pinaler innan jag böörnat över vägen till Stoff & Stil! Här skulle sys kuddöverdrag! Alla ambitioner att försöka finna något sofistikerat och snyggt till soffan flög all världens väg när jag upptäckte att pingvinerna på mintgrön botten ju fanns i blekrött och lila också! Och den fjärde kudden som väntade hemma bara måste ha igelkottar! Hohoho!
Sättet på jag sydde ihop dessa överdrag hade fått alla mina tidigare lärare i syslöjd att gråta, men vad gör det när man syr på avigsidan och sedan vränger allltihop över skavanker och taskiga sömmar? Jag är så stolt, så stolt!
Det är farligt att vara mammaledig med snäll avkomma! Man får tid att kasta sig in i en massa projekt som blir liggande när arbetet och verkligheten ramlar över en igen. Såg denna i deras mönsterpärm och var på vippen att köpa allt som behövdes! Tyckte den såg mysig ut! Men att höfta ihop gardiner och kuddfodral är inte riktigt som att sy en hel klänning, så jag lyckades behärska mig. När jag efter mitt första besök igår med tindrade ögon lät min entusiasm flöda över Oo sade han med knastertorr röst: Så du ska börja lagra en massa tyg nu också? Jag får ju ständigt pikar om mina lådor med garn och oavslutade- samt ej ännu uppstartade projekt. Okej, det kanske ligger något i det han säger. Har åtminstone två större stickningsprojekt jag handlat för men ej påbörjat. Kanske dags att ta tag i det. Ska bara avsluta den pågående virkningen. Hehe. Men jag tyckte den där klänningen såg så mysig ut - den är ju i fleece!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0