En dag till...

...sedan är första arbetsveckan avklarad! Höhö! Urk vad trögt att kliva upp idag, och att lämna kvar varma goingar gör inte saken lättare precis!
På lördag gifter sig Andreas och Elin och Oo har nog aldrig varit så (O)oklippt! Best man och ser ut som en som försöker kompensera begynnande flint genom att låta resten växa hejvilt! I lika god tid som allting annat han företar sig har han sagt sig fixa klippning imorgon. Nåja, med arbetsplats mitt i stan och dess frisörutbud känner jag ingen större oro att Andreas tvingas leta efter ringarna i ett smokingklätt hår på lördag. Ser verkligen fram emot att få se min Oo titta fram igen. Finns dock risk för en sådan där snygg vit solbrännerand hela svålen runt. Den lär göra sig bra på deras bröllopsfoton!

Bröllopet är ute på Älvsborgs fästning alldeles utanför Göteborg. Jag har aldrig varit där så det ska bli lite kul att se och verkar onekligen vara en romantisk plats att gifta sig på!

Undrar om några bröllopsnerver börjar smyga sig på de två ännu? I lördags var de väldigt kolugna i varje fall. Men när jag tänker tillbaka till mitt eget bröllop så fattade man nog inte riktigt. Fast jag hade ju i princip engagerat mig noll i förberedelser och planering till skillnad från Elin. Undrar om hon kommer att minnas mer av själva ceremonin än jag? Det enda jag kommer ihåg är den förbipasserande spårvagnens plingande i den San Franciscobranta backen utanför och känslan av hur häftigt detta faktiskt var det som jag stod och höll på att göra! Och så minns jag stackars Oo som i sin skjorta, väst och kavaj höll på att rinna bort i den Kaliforniska värmen. Han minns inte heller mycket mer än den plingande spårvagnen! Passade ju bra att vår ceremoni var så kort då! :o)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0