Efter lunch

Tomat med grillkrydda är riktigt najs och för första gången i mitt liv införskaffade jag sådana där runda knäckebröd (imponerat sus)! Jepps, men är lite besviken över att hålet i mitten inte var borttaget.

Oo är tillbaka på sitt jobb och vardagen ska liksom återinträda. Blev inget fredagsjobb förresten. Ett mindre behov än väntat och omfördelningar lämnade ett pass från mindatt till 04 på morgonen till mig vilket jag tyckte kunde vara. Förhoppningsvis hamnade dom inte på pottkanten för det. Borta är tiden då jag jobbade jämt, tog i princip alla vaktjobb jag kunde som dök upp och hade inga problem att komma hem efter sex på morgonen. Samtidigt körde man sitt vanliga lärarjobb och instruerade på gymmet. Hur orkade man? Fast å andra sidan gjorde jag ju inte det heller. Hm.

Tappade upp bad åt lilltjejen och orkade inte hämta badoljan i köket. Greppade Gekåsinköpet med babyolja som använts för att smörja in torra små kinder. En badande anka på etiketten verkade ju lovande och en snabb blick bakpå bekräftade att det lika väl kunde användas i badvattnet också. Sagt och gjort, tryckte i en generös mängd och stora blanka oljefläckar spred ut sig över ytan. Jag hade lika gärna kunnat hälla i matolja! Det hade väl inte varit någon större fara om jag inte redan hunnit placera lilltjejen däri och med någon text på näthinnan om att flottiga bad bara var bra för barnet. Om det inebar att barnet i fråga skulle kännas som en färdigmarinerad spädgris redo för grillen vete tusan, men det är i varje fall därför hon nu har en Rock-a-Billy inspirerad frisyr där den så kallade badoljan satt sig fetare än all brylkräm John Travolta hade i Grease! Badkaret såg ut och kändes som insidan av en fritös när proppen gjort sitt! Nåväl, då är det lite jobbigare att hon är så snorig att det emellanåt blir svårt att andas när napp eller tutte ska avnjutas. Men hon verkar rätt nöjd ändå där det värsta verkar vara då föräldrarna drar ut snorränder åt både höger och vänster i sina försök att få bort eländet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0