Trötta ben


Rosiga kinder efter många timmar utomhus. Nu slocknad i sängen medan vi sitter här med trötta ben men skönt avslappnade. Mötte upp Oo vid Stora Delsjön dit också Monica anslöt lagom till han tuggat i sig sin baguette som jag inhandlat på vägen. Ingen riktig vårvärmen i vinden men gott i solen när vi så gav oss ut på cachingjakt.





Efter lite kavande i spenaten blev det att jag och Monica gick vidare längs de fina promenadvägarna runt hela Lilla Delsjön medan Oo sprang omkring i skogen mellan de båda sjöarna och loggade ett gäng. Totalt kändes det betydligt längre än de åtta kilometrar gps:en mätte upp, men man är väl inte riktigt van samt att lilltjejen på maggen gav extra tyngd.

Tretton cacher blev det på de nästan tre timmarna, fjorton när vi löst earthcachen som ska ha några frågor besvarade.


(Tittut!)




Tycker det är fantastiskt att Göteborg bibehållit detta stora naturområde så nära centrum, och det är ju väldigt populärt. Fattar verkligen inte hur den där så kallade "grandödaren/mördaren" är funtad! Så totalt meningslöst och som fortgått under flera år! Liksom vandaler som saboterar allmänna utsmyckningar och byggnader som är menade att försköna vår tillvaro. Man måste ju antingen vara full av oförstånd, sjuk i huvudet eller må väldigt dåligt på något sätt för att utföra sådan utstuderad förstörelse. Skämmes på er!

Men en bra dag allt som allt. Deklarationen avklarad, en snäll tös och massor av frisk luft!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0