Liten jämförelse


I Stockholm kom frågan om Korea upp, det vill säga om jag var intresserad av att resa dit någon gång. Jag har alltid haft för avsikt att någon gång besöka mitt hemland, men inte satt det högst på priolistan av önskade resmål. En sådan där resa som man vill och ska göra men där tidpunkten kan vara lika väl nu som när jag är pensionär. Nu blev frågan dock lite mer aktuell då det föreslogs att göra den tillsammans, jag och min lilla familj tillsammans med min syster och hennes familj. Apropå detta plockade Oo fram min adoptionspärm och tog del av dess innehåll med stort nöje och intresse. Det gladde mig och jag ser mer fram emot en resa inom relativt snar framtid!

Vid min första passbild skrattade han till och sade att vår lilltjej ju var lik sin mor. Tja, de snedögda generna är ju ganska dominerande när det kommer till de flesta blandisar, så det kanske inte är så konstigt. :o)

Kan tillägga att vändningen blev komplett idag. Rygg till mage - check! Bara problemet att armen blir kvar där under kroppen på ett synnerligen obekvämt sätt. Det blir nästa projekt att lösa.


(Mini-jag)



(Mini halv-jag!)





Kommentarer
Postat av: Anna

Ja, hon var väldigt lik dig. :o)



Här blev det snurrat första gången igår...

2011-04-27 @ 21:30:51
Postat av: Karin

Åh vad spännande med Korearesa! Jag hoppas hoppas att du bloggar om den då??

Superfina bilder på dig. Har du mycket bilder därifrån?



Karin

2011-04-28 @ 13:43:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0