Bryt

Blev abrupt bryt där i tillbakablicksskrivandet då ett telefonsamtal fick mig att hastigt och lustigt åka ner till församlingsgården! Hon jag mötte på bvc och hjälpte med matten frågade om vi kunde ses där för eventuell mer hjälp? Klart jag kunde, så nu har jag varit på sång- och lekstund för 0-5 åringar!
Kom lite sent och då sjöngs det för fullt, så satte mig lite försynt med lilltjejen utanför ringen och lyssnade. Hon var klart intresserad, och när jag flyttade ned henne på madrass på golvet var det stora ögon, all fokus mot ljudkällan och full fart på armar och ben. Undrar om vår tjej är understimulerad tro? Xo)
Fick höra nya varianter av både "Lilla snigel", "Imse vimse spindel" och nåt mer, och även om det säkert är väldigt givande för de små så kände jag mig otroligt malplacerad där! Säkert givande för de vuxna också att vid fikastunden efteråt få umgås lite, men jag har uppenbarligen inte uppnått det behovet ännu då jag bara ville därifrån.
Det fanns ingen möjlighet för matte i alla fall i det stojet, så hon kommer hit imorgon förmiddag istället. Tydligen är det ekvationer som gäller vilket ska bli kul! Umgås? Nja. Undervisa? Tjoho! :o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0