Plaskilask!

Shit, som Elin påpekade i gårdagens kommentarer. Jag är verkligen i vecka 25! Inte konstigt att magen står ut, hur gick det till egentligen? Läser vad denna tid kan innebära och känner igen de där kramperna i benen. Under senaste nätterna har det kommit sådana känningar i vaderna, men de har varit så ynkliga att de släppt innan de hunnit på allvar.
Efter nederlaget på Gymnasium i måndags, klickade jag runt och fann att Vattenpalatset i Lerum hade så kallad vuxenkväll på onsdagar. Från 18.00 endast vuxna i hela badet, tillgång till vattengymnastik och massage. 110 spänn kostade det och tydligen är det bara att inse att man är gammal och inte alls hängt med i prisutvecklingen. Oo hävdade upprört att han inte betalat mer än åtta spänn där när han var barn, och om man utgår från att han var i låg- och mellanstadieåldern då så har priset i sådana fall ökat med över tusen procent, då en sådan telning idag får pröjsa 100 spänn för att komma in och plaska! Man undrar ju i sitt stilla sinne hur gammal Oo är egentligen? Xo)

Hur som helst tyckte jag att jag i alla fall kunde prova, så åkte dit efter jobbet och fick vänta en evighet på en sketen toast! Tjejen fick ju starta igång järnet och glömde sedan bort det, så hon fick bråttom att lägga i mackan när jag kom och frågade. Sen fick jag stressa för att hinna i vattnet innan gympan började.
En jättego ung tjej ledde ett rätt lätt pass, och vi var ganska många som stod och föste vatten. Jag har varit på Vattenpalatset en gång tidigare för evigheter sedan, tror jag nyligen flyttat ner till västkusten och mindes det som rätt litet. Det var det fortfarande och framför allt dusch- och omklädningsrummen. Helkonstigt system tycker jag, där man kommer in i en stor öppen lokal där bara skiljeväggar skärmar av herrarna från damerna. Där byter man om. Sedan får man ta med sig sina pinaler till en annan del av lokalen där man från båda omklädningsrummen möts och långa rader av skåp står som man låser in grejerna i. Uppifrån taket måste det se väldigt roligt ut med alla som kommer in från två håll, klär av sig, möts vid en massa skåp och sedan skiljs åt igen för de respektive duschrummen. Fem-sex duschar totalt och så ut till bassängområdet. Där är det relativt mysigt, men inte så stort som sagt. Simbassängen hade bara fyra banor har jag för mig och är kort, så efter jag simmat fyra vändor var jag nöjd.
Trevligt att de har sådana vuxenkvällar, men 110 spänn gången vet jag inte om jag finner värt. Kändes bra ändå att i alla fall provat och att ha gjort något, så efter middag gosade man ner sig med Oo i soffan med gott samvete.

Idag blir det premiär för mig på en ny "träningsform" - gravidyoga. Måste erkänna att jag har lite flummiga föreställningar, men nu är jag anmäld och kommer att betala de dryga sexhundra för de antalet gånger som nu är, så då får jag banne mig fullfölja också. Bättre än ingenting i varje fall och kan ju inte skada. Är bara rädd att jag kommer att börja fnissa eller något. Man är ju inte den smidigaste precis! Hoppas det är musik till, tänk om jag behöver fisa och så är det knäpptysta andningsövningar? Håller man masken då eller brister ut i gapflabb?

"Schploingar" in till stan där passet är i varje fall, på Sportlifes klubb vid Domkyrkan. Imorgon lämnar vi av Gulingen hos verkstaden innan psykologbesöket. Ställer mig fortfarande frågande till vad vi ska prata om, men hon lär nog kunna gräva fram något. Ser jag verkligen fram emot. Inte.


Kommentarer
Postat av: Anna

Mmm, de där senadragen i vaderna är inte roliga... Kul att du testar yoga. Det finns så många olika typer av yoga. Men en fis är nog inte så uppskattat. ;o)

2010-09-16 @ 12:39:40
Postat av: IRis

Hejhej. Kikar in =)

2010-09-16 @ 12:56:45
URL: http://justiris.blogg.se/
Postat av: Lucas

Anmäl dig till veckans blogg om du känner för det :D

2010-09-16 @ 13:20:04
URL: http://modegrabben.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0