Liteavvarje

Tycker att Oo passar mycket bättre i den Mario-inspirerade mössan. Fick honom att halvsovandes dra på den mellan soffan och sängen. Som sagt så blev ögonen för hårt åtdragna, men ska bli lite intressant att göra den helt i Freja också.

Trött trots relativt tidigt sänggånde. Hade väldigt intressant dröm dock som involverade två av mina före detta pojkvänner och FBI. Rena thrillern, men minns tyvärr inte tillräckligt för att återberätta. Minns bara att det var en sådan där som man vet är en dröm men gillar så pass att man inte vill att den ska ta slut! :o)
Oo minns väldigt sällan vad han drömmer, om han ens gör det, medan jag gör det så gott som varje natt. Är det för att jag sover lättare? Tycker det verkar jättettråkig att inte drömma om nätterna, så länge det är trevliga sådana vill säga! Lite svårt att styra över dock, men drömma har jag nog gjort så länge jag kan minnas. Väldigt sällan mardrömmar, men de få jag har är två teman ibland återkommande. Ett där jag känner hur mina tänder blir lösa för att till slut falla ut, och den andra klassiska där jag ska springa men hela kroppen bara går i slow-motion hur mycket jag än försöker öka farten.
Hade ju många jobbiga drömmar om mamma och pappa i början av graviditeten, sådana som jag annars har väldigt sällan.

Helt apropå ingenting, eller jo angående kvällens derby mellan IFK och GAIS kom jag att tänka på en "kampanj" som AIK gjorde inför deras möte mot IFK i augusti. Det är så mycket negativt kring fotbollens supporter-kultur, men detta initiativ från AIK tyckte jag var riktigt kul faktiskt. Naturligtvis följde upprörda röster om djurplågeri och frågor om katterna bara släpptes vind för våg, eller om spegelglaset städades undan? Suck säger jag då. Det är en liten klick supportrar som förstör och är ute efter att skada. Konstruktiva idéer som detta för att stötta sitt lag tycker då jag bara är trevligt! Betydligt trevligare än smutskastning och hets på Internet och stadens gator.

Elin har förresten fler bilder från lördagens fest!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0