Morgon

Okej, tankade över bilderna men hittar dom inte nu. Nåja, det var bildbevis på mitt spontana bullbak igår, Oo i badkaret och lite caching i Alingsås skogar. Vi besökte Brobacka naturreservat med sina många stora grytor där man helt klart ska vara i dagslljus för att dess omgivningar ska komma till sin rätt. Vi loggade två i det falnande ljuset innan vi drog hem igen. Fem totalt var vi ändå ganska nöjda med. Väldigt lugn och avslappnad dag för min del vilket var riktigt skönt.
Idag blir det nog också en riktigt lugn dag där det enda spikade på programmet är att lägga sina röstkort i sina låddor.


Kommentarer
Postat av: Ninnie

Hej vännen. hörde av Catrin att ni väntar smått. här hänger man inte alls med för 5 öre...ha ha...men va skoj. jättestort grattis. när är ni beräknade. ser även att de är en liten tös ni ska få. hoppas sj på en liten prinsessa nu när man har 2 underbara prinsar. men skulle vi få en till så är de lika bra, men önska får man alltid göra.hoppas du och magen mår bra. tycker du kan lägga upp en liten bild på magen.kram och sköt om dig

2010-09-20 @ 09:09:08
URL: http://ninniejohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0