Klapp på axeln!

Shit vad duktiga vi varit idag! Oo har röjt gärnet i förrådet så nu är det ju helt plötsligt plats över, och i fin ordning! Jag röjde i huset med främst skrubben där det också röjdes undan en hel del (till förrådet) och möblerades om för att göra plats för en av bokhyllorna från arbetsrummet. Gick igenom en del av mina grejer i arbetsrummet för att tömma bokhyllan, samt gick igenom tv-bänken dit en del flyttades. Vi har en väldans massa DS-spel!
När det blev dags för dagens cache åkte vi med fylld Saabis till Lerum, där en cache snabbt hittades i höstrusket, lite mat inhandlades, och återvinningsstationen fick allt som bilen varit fylld med.


Gott med lite kvällsmat och så Kalaha på det! Bäst av tre och gissa vem som vann? Jo jag!! Hahahahahaha! Tjo-hoo! Jag som aldrig brukar vinna över Oo!! Lalalalalalalaaa! Jag vann, jag vann, j-a-g vann! Hohoho!
Man får ju passa på! Xo)

Imorgon blir det fortsatt röj och en tur till Återvinnings-centralen. Bland annat ska några gamla fynd få arkiveras!
Jag förstår faktiskt inte varför jag sparat den där vit-röda Nokian. Den gick ju sönder efter att Fia lagt en spya över den. De två andra är Oos, men jag är nästan säker på att vi har ännu fler gamla "nallar" liggandes någonstans. Kanske de kommer fram när vi röjer vidare. Undrar vart den som hamnade i toalettstolen tog vägen? Kan ju inte tänka mig att jag slängde den i de vanliga soporna, men kan heller inte erinra mig att den lämnats till återvinning. Den ligger säkert och stinker någonstans.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0