Kinkig

På väg hem. Är måttligt förtjust i mitt gnälliga jag som jag anser inte hör till min vanliga repertoar. Eller det kanske det gör, men först reflektionen över mina frekventa gnäll-inlägg på sistone har uppmärksammat mig på det.
Skit samma, det kan inte bara vara solsken hela tiden. Var inställd på att simma efter jobbet. Hade mentalt accepterat att pröjsa över 1450 spänn på ett tiokort enbart för att få tillgång till Gymnasiums två banor de har på Sörredsgården. Tyckte det var värt det för närheten till jobbet, och det fåtalet andra simmare som det verkade vara vid min provträning där för någon vecka sedan. Exakt samma dag och nästan samma tid knatade jag upp, men finner då poolen full av ungar!
En fråga hos badvakten ger att det är simskola, och det stora området jag hade förra gången är nu uppdelat i de två typiska smala banorna, mitt i bassängen! I dessa banor är det också barn, så jag knallar vidare upp till gymmets reception och får prata med en jättetrevlig kille. Han blir konfunderad över barnen, men konstaterar att så länge de "motionssimmar" och är med vuxen, så är de tillåtna i deras banor. Det är långt ifrån den trängsel man kan se på kommunala simtider, men jag blir totalt anti, tackar och går därifrån. Ska jag simma där är det morgontider som gäller, men jag vet inte om det är värt nästan 1500 spänn! Skit, verkar som jag utvecklat värsta fobin mot barn nu, men blev så besviken när jag ställt in mig på så gott som samma folktomma bassäng som förra gången, och så ser två smala banor med vuxna som "simmar" jämsides med sina barn.

Nu är det fläskpannkaka på gång som tröst. Oo ligger i sängen och kollar på derbymatchen.

"- Vad står det?"
"- 1-0 IFK"

Jahapp. Han ska försöka få tag i någon läkare som kan kika på hans vrist. En snabb konsultation med 30-årsTomas som är läkare/kirurg gav rekommendationen att kolla upp det för eventuell spricka. Tydligen gör det ont på ett ställe där det inte ska göra ont, så en remiss till röntgen eller nåt kunde inte skada. Oo som är så flitig (not!) besökare hos vårdenheterna vet inte alls hur han ska gå tillväga. Får väl anse att det är ett ganska positivt problem ändå.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0