Diväteoxid

Urk. Vatten är inte gott! Smaksatt kolsyrad variant är något bättre och småsippar jag på den så går det någorlunda. Men det är ju ingen fröjd precis. Har inte märkt någon skillnad heller, men man kanske ska låta det gå en stund i varje fall! :o)

Blö, har aldrig förstått de som kan sitta och klunka i sig vanligt vatten, som dessutom rumstempererat! Är jag riktigt törstig, som vid längre tids ansträngning, värme eller träning så kan det funka, men annars? Och värst är de kranvatten som smakar fisk!

Nej, jag har alltid varit emot alla dessa flaskvatten, för om nu alla dessa vattenmänniskor är så i behov av det så har vi ju rent sådant i kranarna. Men de kanske är som mig och kan inte föredra det! :o)
Ska ge dessa dyra bubbelvatten en chans någon dag i alla fall och se om det blir någon skillnad. Har som sagt den där lurande huvudvärken nu och en halv flaska igenom är enda effekten så länge ett extra toalettbesök!

Kikar förresten på FL-tråden för de i samma fas som mig och läser om allehanda krämpor som börjar dyka upp hos dom, en del så det tvingats till sjukskrivning! Känner mig lyckligt lottad som inte kan känna igen deras plågor, men det är kanske bara en tidsfråga.


Kommentarer
Postat av: Ninnie

nä då skiljer de ju inte många veckor mellan oss. de kan ju hända att ni får i dec. kan ju vara en tös som vill bli en 2010 ist för 2011.



ja de får man hoppas. ville kolla denna gng men sambon sa nej så då var de bara att låta bli.



förresten såg att ni kolla på barnvagnar. ett tips kolla på blocket. är mycket billigare där plus att ma kan hitta gått som nya vagnar för hälften av va de kostar i butiken.



vi har köpt alla våra barnvagnar och bilbarn5stolar på blocket. vår första var en helt ny en som vi fick för 5500 skulle kosta över 7000. var en emmalunga och den vi har nu är en phil&ted och den kosta allt som allt 4000 kr och de går på runt 10000 nya.



skadar inte att kolla om man vill spara in lite. de små behöver ju endel men man behöver ju inte köpa allt nytt. fastän de är skoj :-)



sköt om er

2010-09-20 @ 17:57:13
URL: http://ninnidjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0