Börjar ge med sig nu tror jag

Det är bara att välja: Banan eller ostbåge! Liknande böjda form har jag haft hela morgonen på grund av en vansinnig magknip! Som vid ett tillfälle i helgen, sådan där knip som man brukar få vid för mycket luft eller nåt i magen. Här verkar orsaken dock vara sammandragningar, men de ska ju inte göra ont? Visste inte hur jag skulle ligga där jag vaknade av smärtan vid femtiden, men sidoläget var lindrigast. Rulla till rygg och över på andra sidan och jag trodde magen skulle implodera. Maggen inte så stenhård som den kunnat vara vid något tidigare kortvarigt tillfälle, nu var det ömsom nedtill och ömsom upptill, på samma sätt som smärtan vandrade till och från dessa platser. Kände också ryggen protestera och hur jag låg spänd i hela kroppen, så strax efter Oo klivit upp tidigt och åkt till Malmö, rullade jag ur sängen. Ursäkta om jag nu blir osmaklig och lite för detaljerad, men att både släppa nummer två ordentligt tillsammans med en del luft, trodde jag faktiskt det skulle ge med sig. Jo tjena, hukade mig in i duschen och hoppades på det varma vattnets avslappnande verkan. Gick ju sådär. Omständigt att torka och klä sig och sjavade omkring i min bananform i köket. Att sätta sig i Gulingen med den bakåtlutande ställning man har där var ju ingen hit precis och i trapporna upp till landskapet fick jag ta en paus!

Där jag nu sitter i min framåtlutade ställning efter två smörgåsar och te känns det äntligen mycket bättre. Kanske det var rörelse jag behövde i form av trapporna, men ska sammandragningarna hålla i sig så länge? Vi snackar över en timme! Visserligen inte stenhårt överallt hela tiden, men ändå, och ska de kännas som rejäl jäkla magknip?

Funderar lite på om det kan vara sovställningen som utlöser det. Jag brukar ju ha rätt ont i ryggen på morgonen, och om det kanske skulle kunna utlösa detta bananbehov? Har funderat ett tag på att köpa en sådan där amnings/sovkudde som kanske kan göra sovläget bekvämare. Annars verkar det vara en lite onödig pryl, vid amningen till exempel borde ju en vanlig kudde fungera. Men om sömnen blir bättre kan det vara värt ett försök. Men å andra sidan får jag se vad de kostar, för en halv förmögenhet vet jag inte om det ändå är värt för något som jag inte vet fungerar till hundra procent.
Kan ju i och för sig kolla på Blocket också! :o)






Blev så sugen på smördegsinbakad fläskfilé med gorgonzola att jag tog provianteringen i Angered! Mitt nya (dublett till Oos) Ica-kort åkte på avstämning, och även om man vet med sig att man scannat varenda vara så blir man nojjig. Scannade jag verkligen den där? Tänk om jag missade nåt, vad händer då? Stämde denna gången också och fick Euroshopperchokladen som belöning. Minns en annan Ica Maci där man fick en sådan där typ Premium lyx choklad vid korrekt avstämning, vilken var det??
Inhandlade två bubbelvatten med smaker som förhoppningsvis ska tilltala mig. Jobbade på citronsmaken på vägen hem igår utan större framgång. Blä! Får se om jag lyckas klunka mig igenom en av dessa idag. I-landsproblematik till sin spets, kinkighet att dricka vatten!

Lyckades snyta igång ett näsblod vilket jag aldrig haft sedan öh...kan inte minnas. Kanske lite kom där en gång vid en felträff under en Krav Maga-träning, men kan annars inte ens fylla ena handes fingrar på antalet gånger jag blött näsblod. Det var inte ens mycket heller, så mina blodkärl där inne är nog rätt väl gömda. Minns att systeryster blödde jämt och ständigt. Har för mig hon fick åka in och bränna igen nåt blodkärl till slut. Najs.
Magen är i alla fall definitivt bättre, och har spanat in några intressanta kuddar på Blocket.


Kommentarer
Postat av: Anna

Två kuddar fungerar också bra. En mellan knäna och en vid magen. Billigare alternativ. Jag får alltid sammandragningar när jag lägger mig på rygg på ett hårdare underlag...

2010-09-21 @ 12:09:29
Postat av: Linda till Anna

Okej jag ger mig, jag är nog lite prylgalen och tycker de där banankuddarna ser så mysiga ut! Hittade dock en på Blocket för 200 spänn som verkar lovande. Ska kika på den efter jobbet! :o)

2010-09-21 @ 12:17:40
Postat av: Anna

Ah, beggat är bra. :-)

2010-09-21 @ 17:21:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0