Bokmässa 2010

Förra året kunde jag dokumentera mig med Tomas Ravelli och Mikael Andersson, och i år blev det inget mindre än Mumintrollet! Föste ungarna åt sidan och lät Lilla My ta en bild, wee!
Vi hade verkligen perfekt timing då vi kom vid halv nio. De öppnade nio så vi fick parkering inne i Focushuset alldeles vid trapphuset, så glasgång över till Svenska mässan och en av entréerna där det inte hunnit bli någon kö alls! Så efter lite väntan fick vi komma in i helt tomma mässhallar, toppen! Sedan fylldes det snabbt på, men två och en halv timme senare var vi rätt nöjda och vandrade på trötta fötter tillbaka till Gulingen. P-huset var fullt med kö ut på E6:an för att komma in, och i entreérna var det knökafullt av folk. Det blev böcker i både pappers och cd-form, plus lite julklappar. Och se vad jag hittade till Ronja! Eller kanske snarare mig själv :o)

(Bamsen!)

En svag flashback från barndomen och Astrid Lindgrens bok "Lotta på Bråkmakargatan" som jag tyckte om att bläddra i. Lotta hade ju en mjukisgris som hennes mamma sytt åt henne, så när jag såg dom i en monter var jag ju bara tvungen att ha en!
Rutinerade Bokmässebesökare som vi är nu
lämnade vi jackorna i bilen och hade med dricka och snacks!

(Nyss inkomna, alldeles tomt på folk!)

Köpte med mig pizza till mig och Oo på vägen hem. Han är ute och grejar i förrådet, vilket verkligen behövs! Vi ska ju göra i ordning arbetsrummet till barnrum och tankar var att flytta en del av grejerna till skrubben. Då måste skrubben gås igenom och en massa verktygsgrejer som är där ned till förrådet. Men för att de ska få plats i förrådet måste det alltså röjas. Så för att fixa barnrum måste vi börja med förrådet! Phu!

Nu ska jag följa med ut en sväng, antagligen för att bedöma vad av mina grejer som ska sparas eller dumpas.


Kommentarer
Postat av: Anna

Bamsen!!!! Så mysig!

2010-09-25 @ 15:50:17
Postat av: Stefan

Du hälsade väl till Hälge från mig??!! :)

2010-09-25 @ 16:54:20
Postat av: Linda till Anna

Jag vet! Ångrar att jag inte köpte fler!

2010-09-25 @ 20:44:38
Postat av: Linda till Stefan

Hehe, alla gånger! ;o)

2010-09-25 @ 20:44:55
Postat av: Anna

Man kan även köpa den här: http://www.barnbokhandeln.com/dockor/978-bamsen.html

2010-09-25 @ 20:54:53
Postat av: Linda till Anna

Åh, på mässan kostade de bara trettio! Det var andrasortering pga av de hade lite mindre stoppning. Men jag tycker den bara är gosig! :o)

2010-09-25 @ 21:09:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0