Bök

När jag lagt mig igår tog jag några minuter till att trycka ned hakan och faktiskt titta på min bara mage. Ronja levde nämligen rövare och helt fashinerad kunde jag se min egen mage helt okontrollerat skälva, röra sig, bukta ut och tryckas åt olika håll och kanter! Vid ett tillfälle kunde jag riktigt se hur något "drog" mot insidan av mig, hur knäppt som helst! Snacka alien!

Vårt röj i helgen gav en annan utdelning också, nämligen en påse med godis från USA som jag helt glömt bort! Halleluja för konser-veringsmedel och artificiella smak- och färgämnen! Inget bäst-före-datum att skåda någonstans så utgår från att de är ok. Mmm, Jelly Belly, tillräckligt desperat och de smakar eh, jättegott! Får väl se om man drabbas av akut rännskita eller nåt lagom till lunch.

Konstigt ändå hur kräsen man kan vara på godisfronten. Man kan vara och handla och stå vid de kilometerlånga godishyllorna, men inget tilltalar! Inte vågar man prova nåt nytt heller och många gånger blir det ingenting alls! Kanske bra i och för sig, men snacka misslyckande för godisfabrikanterna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0