Putt

Spooky bild va? Passande till Halloween! Provade slå på den saltade kameran och till skillnad från igår så startade den! Kanske den torkat lite, så det gick till och med att ta bilder! Spökbilder!

En annan variant kunde jag inte beskriva närmare än digitalt brus när jag försökte förklara för killen på Elgiganten och senare försäkringsbolaget. Men det faktum att den gick att starta och ta bilder medförde att han på Elgiganten ville skicka in den, trots att jag återgav bedömningen jag fått efter gårdagens samtal med försäkringskillen. Eftersom jag inte kunde göra en skadeanmälan från jobbet igår, ringde vi direkt vi kommit ut i bilen igen. Kom fram till samme kille som var lika trevlig som förra gången! Fick återge hur skadan uppkommit. "-Ehm, vi öh, geocachade vid vattnet...". Fick förklara vad geocaching var för något, och det låter lika fånigt varje gång! "-Man letar gömda "skatter" med hjälp av gps!"  Men han verkade uppriktigt intresserad, och jag hoppas han blev så pass nyfiken att han provar! Jag fick till och med uppge min bloggs adress så han kunde se de sista bilderna i kamerans (fullt) funktionella liv, samt läsa mer om geocachingen! Det finns ju gott om cacher i 08-land, så det vore verkligen kul om han fann det lika kul som vi! :o)

I vilket fall så bedömde han, än en gång kameran som förlorad, och en ny för motsvarande värde skulle kunna hämtas ut. Dock inte så snabbt att vi kunde gå in och hämta med en gång, när vi nu ändå var där. Ärendet ska väl gå någon tur och så butiken informeras och kamera hittas osv. Så vi åkte därifrån ned till Lindome och hämtade GAIS-biljetter hos Nicke. På vägen tog vi cachen "Gränsfejden Sverige-Danmark" vid Hagared. Vi gjorde ett försök på den i vintras, men då var det för mycket snö och is att vi gick bet.
Utrustade med systemaren kunde jag dokumentera den mysiga höstskogen, inte långt från Nickes hus.

Denna gång gick det bättre att hitta cachen, och jag kan väl påpeka att jag denna gång inte var i närheten av vattnet med kameran!



Nicke håller på att bygga garage/förråd, och Tomas var där och hjälpte till. Vi fick våra biljetter och drog tillbaka till stan och Gamla Ullevi, frossade på Max, köpte en stor GAIS-filt i supporterbutiken och mötte upp Tomas. Väl på plats på läktaren blev jag duktigt trött, men somnade i alla fall inte! Filten var riktigt go att ha under matchen, så satt och hade det riktigt gott där medan GAIS-arna åkte på däng mot Trelleborg. Till och med en sådan fotbollsanalfabet som jag såg att de grön-svarta spelade riktigt dåligt på slutet då de släppte in två mål.
Oo var putt efter förlusten, men gick ändå med på att dra in till Café Brulé (bara ett e!) för att jag skulle få stilla mitt plötsliga sug! Tyckte det kunde vara mysigt att gå en sväng i stan också, då det faktiskt var en rätt skön kväll.
Caféet hade ett erbjudande med en créme brulée och dubbel espresso för x antal kronor. När hon i kassan förstått att jag ville ha en créme brulée och inte en krämbulle, ville jag byta ut espresson mot en vanlig kaffe som Oo då kunde ta, men nej det gick inte för sig! De kostade exakt lika mycket, men det var erbjudandet som gällde och då skulle det vara espresso! Annars var det separata priser för bruléen och kaffet som gällde. Tyckte det var så jäkla dåligt att jag vände på klacken och gick!
Vandrade lite planlöst längs Kungsgatan, men nu var jag så putt att vi åkte hem, och nu har jag en färdig kladdkaka som väntar i ugnen istället!









Ska ta med den till soffan där Oo väntar, men först får jag visa en av tjocktröjorna jag köpte när vi var i Ullared! Jag gillar den skarpt, och det är ingen specifik gravid-tröja. Bara en storlek större än vad jag vanligtvis skulle ha.

Imorgon kanske det blir lite mer cachande, om vädret och orken är bra. Fast Oo som skulle bli klar med arbetsrummet har sin deadline imorgon också, vilket jag fick påminna honom om! Vill minnas att han var lite kaxig beträffande att ha två heeela veckor på sig. Just det. Imorgon har de två veckorna gått och det är liiite kvar för honom att gå igenom om man säger så!

Nej, nu har kladdkakan väntat tillräckligt länge!












 


Kommentarer
Postat av: Anna

Passande bild. :o)



Härlig tröja men du ser ju inte alls gravid ut!!! Här är man numer titulerad som "supergravid" och har tillbringat halva dagen i badkaret. :o/



Hoppas kladdkakan smakade bra.

2010-10-30 @ 20:33:42
Postat av: Linda till Anna

Hehe, kanske därför jag gillar tröjan så mycket? ;o)

Men en halv dag i ett badkar låter ju inte så dumt, så länge det är frivilligt? Kanske lite skrynkligt bara!:o)

2010-10-30 @ 20:55:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0