Optimist

Morgonsnapshot. Jag kände mig nästan som vanligt när jag klev upp, riktigt pigg! Så sätter man sig i bilen för sin 40 minuters körning till jobbet och innan man hunnit över Angeredsbron har man kroknat. Vi behöver snö för att ljusa upp tillvaron!
Lite plockande under gårdagskvällen inför fredagen eftersom denna dagens träning medför att vi är hemma sent. Min yoga är ju över men jag tänkte faktiskt gå på "mitt" combatpass i Kållered! Drog på mig träningskläderna för att kontrollera att inget glipade eller stramade á la korvskinn och blickade osäkert in i spegeln. Noterade att topen jag köpte hos Budo&Fitness som visade sig vara något för stor, nu passade nästan perfekt, och byxorna fungerade även om linningen hamnade lite oskönt under magen.
Fick till och med fråga Oo om jag inte såg ut som en fullständig idiot med magen, och så på combat! Jag vet att jag inte borde bry mig, men kombinationen höggravid och combat känns ungefär lika matchande som soja och senap! Och kommer jag inte bara att bli besviken? Jag flåsar av att gå upp till kontoret och viftar hjälplöst med armarna för att ta mig upp ur liggande soffläge, men ser fram emot den där ösiga känslan av en riktigt bra combatlåt! Risken finns ju att jag bara blir frustrerad, besviken, och för att inte tala om totalt slutkörd! Jag måste ju inse att jag inte kommer att kunna köra som jag vill och varit van! Kom dessutom på nu att jag inte provat träningsskorna! Senaste jag hade på dom för några veckor sedan var de smärtsamt små! Skit också.

Apropå skit så valde Oo efter noggranna inspektioner och granskande ett nytt papper till sin sönderskavda fru. Funderade på om jag skulle ta med mig en rulle till jobbet, för det är ju egentligen under dagarna jag går som mest, och Volvos sandpapper är ju sådär. Men det skulle nog rendera en del blickar om jag travade genom landskapet med min rulle!

Han ringde och frågade på skämt (med lite förnärmad underton enligt mig), om jag nu var singel. Efter många blickar och om och men så lämnade jag halsbandet med ringarna på toalettbordet. Känns jättekonstigt! Håller det här i sig, vilket ju är troligt, kommer jag att vara ringlös ett bra tag till :o( Vilka problem...

Kommentarer
Postat av: Anna

Äh, ta du med en egen toalettrulle! Det har jag alltid gjort när jag varit förkyld. Annars får man ju sår under näsan!!! Inte konstigt att du får sår där nere!!!

2010-10-28 @ 14:33:18
Postat av: Linda till Anna

Nöden har ingen lag eller hur var det nu? Xo)

Usch ja när man är förkyld och man blir alldeles sönderskavd under näsan! Xo(



Men det kanske var för sådana här fall som bidén kom till? ;o)

2010-10-28 @ 15:27:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0